Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Αυτοδιοικητικές εκλογές 2019: Οι νέοι παρόντες!

Του Μιχάλη Τζαφερόπουλου*
Ο αθλητισμός που υπηρετώ εδώ και πολλά χρόνια μου δίνει την ευκαιρία να συναναστρέφομαι με νέους και νέες, διαπιστώνοντας ότι αποτελούν την πιο δημιουργική πνοή για το μέλλον του τόπου μας. Η δημοσιονομική κρίση, το

οικονομικό έλλειμμα και η ανεργία, ιδίως σε κλειστές και μικρότερες κοινωνίες από αυτές των μεγάλων αστικών κέντρων, καθώς και η αδυναμία εξεύρεσης λύσεων από το πολιτικό προσωπικό της Ελλαδος, έχει απομακρύνει τους νέους από τις κάλπες αλλά και από το δημόσιο διάλογο.

Στις φετινές Δημοτικές εκλογές της 26ης Μαΐου 2019, για πρώτη φορά, εισάγεται το δικαίωμα του εκλέγειν στους νέους 17 ετών και οι νέοι δημότες, έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν στη διαδικασία λήψης αποφάσεων και να συμβάλλουν εμπράκτως στη χάραξη της προοπτικής και της δυναμικής της ευρύτερης περιοχής μας. 


Σε αυτές τις δημοτικές εκλογές, οι νέοι καλούνται να αποτελέσουν τον πυλώνα της αλλαγής και της προόδου, μέσω της ηχηρής ψήφου και συμμετοχής, εκλέγοντας άτομα τα οποία έχουν αποδείξει εμπράκτως τις ικανότητές τους και τη θέληση για προσφορά στο κοινωνικό σύνολο, ώστε να κατοχυρώσει το "παρών" της νέας γενιάς στη διακυβέρνηση των δήμων αλλά και τη δύναμη της να διαμορφώνει τη σύνθεση της εκάστοτε πολιτικής σκηνής. Το μέλλον τους ανήκει και πρέπει να φροντίσουν γι’ αυτό ενεργά, με τη συμμετοχή τους στην εκλογική διαδικασία. 

Γι' αυτό καλώ όλους τους νέους της Βέροιας να αξιοποιήσουν την δύναμη που έχουν, να συμμετάσχουν και να αποφασίσουν για την τύχη του τόπου μας ώστε Η Βέροια να αποτελέσει μια πόλη που ακούει τους νέους της και να πράττει για αυτούς. Αυτήν την Κυριακή λοιπόν όλοι οι νέοι παρόντες!

Μιχάλης Τζαφερόπουλος

Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό «Δράση με γνώση» του Κώστα Βοργιαζίδη

*Ο Μιχάλης Τζαφερόπουλος είναι πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Συνοριακής Φύλαξης Ν. Ημαθίας. Είναι εν ενεργεία διεθνής διαιτητής χειροσφαίρισης από το 2009 με παρουσία σε κορυφαίες παγκόσμιες και ευρωπαϊκές διοργανώσεις και διακρίσεις με συμμετοχή του σε τελικούς σε όλο τον κόσμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ