Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Τίγκαραν» τον πεζόδρομο Μπίγαλης, Μαντώ, Δάκης - Δείτε φωτογραφίες!

Ούτε Τσικνοπέμπτη!
Μια βραδιά που σίγουρα θα θυμόμαστε για καιρό, διοργανώθηκε το βράδυ της Πέμπτης 16/5 στον πεζόδρομο της Έλλης, στην καρδιά της Βέροιας. Μπίγαλης, Δάκης και Μαντώ, μας γύρισαν καμιά 25αριά χρόνια πίσω, με τη συναυλία που έδωσαν στην πόλη μας, καταφέρνοντας να
σηκώσουν από τους καναπέδες τους, Πεμπτιάκια, τόσο κόσμο, τόσων ηλικιών, που ούτε Τσικνοπέμπτη δε βλέπουμε στην Έλλης. Αν και λίγη ώρα πριν ξεκινήσει η βραδιά, άρχισε να ψιχαλίζει, τίποτα δε σταμάτησε τους απανταχού 30φευγάρηδες, 4οάρηδες και όλους τους... άρηδες που λάτρεψαν και χόρεψαν στα μαθητικά και εφηβικά τους χρόνια τις μεγάλες ποπ επιτυχίες των τριών καλλιτεχνών. Ευτυχώς ακόμα και ο καιρός συμμάχησε για να γίνει αυτή η βραδιά και «κρατήθηκε» για όλη τη διάρκεια της συναυλίας, ενώ λίγη ώρα μετά ξανάνοιξαν οι ουρανοί!
Λίγο μετά τις 21:30, στη σκηνή βγήκε ο Δάκης με θωρακισμένη μερσεντές, για τσάι με λεμόνι στο μπαλκόνι και προκάλεσε αλαλούμ! Τη σκυτάλη πήρε η Μαντώ, με ρούχο δανεικό και με αγκαλίτσες και φιλάκια είπε, στοιχηματίζω πως θα περάσουμε όλοι τέλεια! Και κέρδισε! Με το που βγήκε ο Μπίγαλης, με του Αιγαίου τα μπλουζ, ξεσηκώθηκε μέχρι και η κόρη του περιπτερά! Και ύστερα ήρθαν οι μέλισσες, η μελισσούλα και το μελισσάκι και έγινε το έλα να δεις! Μια αξέχαστη βραδιά, με εκατοντάδες live στα social media, που διοργάνωσαν το Σωματείο Ιδιοκτητών Καφετεριών Κέντρων Διασκέδασης & Ψυχαγωγίας (Σ.Ι.Κ.Κ.Ε.Δ.) Βέροιας, ο Σύλλογος «Μουσικό Κουτί» και η Περιφερειακή Ενότητα Ημαθίας, ενώ η είσοδος ήταν δωρεάν. Δείτε βίντεο και φωτογραφίες:
























 







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ