Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Νέος Υπουργός Τουρισμού ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος

Στις 19:00 η ορκωμοσία στο Προεδρικό Μέγαρο
Ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος είναι ο νέος υπουργός Τουρισμού, στη θέση της Έλενας Κουντουρά, που υπέβαλε χθες την παραίτησή της, προκειμένου, όπως ανέφερε, να επικεντρωθεί στην υποψηφιότητά στις ευρωεκλογές. Ο Βεροιώτης
πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος και του ανακοίνωσε τα νέα του καθήκοντα. «Με απόφαση του Πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, νέος υπουργός Τουρισμού αναλαμβάνει ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού, ενώ σύμφωνα με ανακοίνωση της Προεδρίας της Δημοκρατίας, «ενώπιον του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Προκοπίου Παυλοπούλου και παρουσία του Πρωθυπουργού κ. Αλέξη Τσίπρα, σήμερα 4 Μαΐου 2019 και ώρα 19:00, θα ορκισθεί ο κ. Αθανάσιος Θεοχαρόπουλος ως Υπουργός Τουρισμού».

8 σχόλια:

  1. Από γραμματέας Υπουργείου του Σαμαρά, υπουργός του Τσίπρα... Και αφού καταψήφισε τον προϋπολογισμό του 2019, τώρα θα τον εφαρμόσει σε υπουργείο... Ο ίδιος άνθρωπος που αρνούνταν κατηγορηματικά ότι του υποσχέθηκαν πολιτικά ανταλλάγματα για να πουλήσει την Μακεδονία.Ευτυχώς που υπάρχει το Ήθος της αριστεράς και θα σωθεί αυτός ο τόπος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. eke homo (ιδού ο άνθρωπος !)!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ολόκληρος μια αποτυχία, εκεί που φτύνει γλύφει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΘΑ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΗΜΑΘΙΑ ΩΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το κενό που αφήνει η Κουντουρά ειναι δυσαναπλήρωτο.Ελπιζουμε να βγάλει εις πέρας το δυσκολο εργο,εν οψει καλοκαιριού και να ακολουθησει την επιτυχημένη πορεία του υπουργικού συμβουλίου και της κυβερνησης.Δι' ευχών των Αγίων Πατέρων ημών, Κύριε Ιησού Χριστέ ο Θεός ημών, ελέησον ημάς. Αμήν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΤΑ, ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ! ΣΤΗ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μονο ετσι προχωρας στη ζωη...γλύφωντας εκει που φτυνεις,κανωντας κυβίστηση (κωλουτουμπα), αλλά το κυριοτερο , ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΜΠΕΣΑ, ΦΙΛΟΤΙΜΟ,ΗΘΙΚΟΥΣ ΦΡΑΓΜΟΥΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. η προσωποποίηση της ξεφτίλας στην πολιτικη και στους πολιτικους. θα το δει και αυτος και οι αλλοι στην καλπη. υπομονη λιγες μερες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ