Quantcast

http://picasion.com/

Τραγωδία στη Βέροια: ΙΧ παρασύρθηκε από τρένο - Νεκροί ένας άνδρας και μια γυναίκα

Τραγικό δυστύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου 4/5 στη Βέροια, όταν αμαξοστοιχία που εκτελούσε το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη - Φλώρινα, στο ύψος περίπου του Αγίου Γεωργίου Βέροιας, συγκρούστηκε με φορτηγάκι στο οποίο επέβαιναν ένας άνδρας 54 ετών και μια
γυναίκα 71 ετών, που ήταν συγγενείς. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του veriotis.gr, το αυτοκίνητο επιχείρησε να διασχίσει αφύλακτη διάβαση την ώρα που περνούσε η επιβατική αμαξοστοιχία, με τη σύγκρουση να είναι τόσο σφοδρή, που οι δυο επιβάτες εκτοξεύθηκαν εκτός οχήματος και πέθαναν ακαριαία, ενώ το αυτοκίνητο παρασύρθηκε για 300 περίπου μέτρα έως ότου η αμαξοστοιχία να καταφέρει να σταματήσει.
Αυτή τη στιγμή στο σημείο βρίσκονται ακόμα δυνάμεις της πυροσβεστικής, της τροχαίας και του ΕΚΑΒ, ενώ γίνεται επιχείρηση ανάσυρσης του εγκλωβισμένου οχήματος και απομάκρυνσης της αμαξοστοιχίας, προκειμένου να αποκατασταθεί η κυκλοφορία στις σιδηροδρομικές γραμμές. Τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος ερευνά η Τροχαία Βέροιας Δείτε φωτογραφίες από το σημείο:

















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ