Quantcast

http://picasion.com/

Δημόσιο Διάλογο με κατοίκους της Συκιάς και των Παλατιτσίων πραγματοποίησε ο Βοργιαζίδης

Στη Συκιά και τα Παλατίτσια της Δ.Ε. Βεργίνας συνέχισε το πρόγραμμα των «Δημοσίων Διαλόγων» του συνδυασμού του «Δράση με Γνώση», ο Δήμαρχος και εκ νέου υποψήφιος Δήμαρχος Βέροιας, Κώστας Βοργιαζίδης, το απόγευμα της Τρίτης 14 Μαΐου 2019, μαζί με συνεργάτες και υποψήφιους Δημοτικούς και
Τοπικούς Συμβούλους της παράταξής του. Κατά τη διαδικασία του Δημόσιου Διαλόγου που έλαβε χώρα με τους κατοίκους των δυο περιοχών, ο Δήμαρχος τόνισε ότι ως αποτέλεσμα της χρηστής οικονομικής διαχείρισης των τελευταίων ετών, από το 2020 ο Δήμος Βέροιας θα είναι σε θέση να επενδύσει σε τοπικά έργα επιπλέον 800.000 ευρώ ετησίως, που σήμερα δίνονται ως δόση δανείου. «Το 2019 εξοφλούμαι το μεγάλο δάνειο και από το 2020 η ετήσια δόση δανείων μας θα μειωθεί από το 1 εκατομμύριο ευρώ, στις 200 χιλιάδες» εξήγησε ο κ. Βοργιαζίδης.
Στην Συκιά, οι κάτοικοι έθεσαν ζητήματα καθημερινότητας όπως την αποκατάσταση του δρόμου που συνδέει το χωριό με τα Παλατίτσια και παρεμβάσεις σε ζητήματα ύδρευσης και άρδευσης με το Δήμαρχο να υπογραμμίζει ότι στο σχεδιασμό του συνδυασμού του για τη νέα τετραετία περιλαμβάνονται πολλές από τις παρεμβάσεις που προτάθηκαν από τους κατοίκους αφού πλέον υπάρχει η δυνατότητα να συμπεριληφθούν ακόμη περισσότερα έργα στο τεχνικό πρόγραμμα του Δήμου. 
Στα Παλατίτσια, ο κ. Βοργιαζίδης ενημέρωσε τους κατοίκους γύρω από την πρόταση που έχει κατατεθεί από τη Διοίκησή του στο Δήμο Βέροιας για το έργο αποχέτευσης «Παλατιτσίων – Βεργίνας», συνολικού προϋπολογισμού 11.000.000 ευρώ,εκφράζοντας τη βεβαιότητά του για την εξασφάλιση χρηματοδότησης για την κατασκευή του έργου μέσα από το Πρόγραμμα Δημόσιων Επενδύσεων. Μάλιστα, όπως σημείωσε τους επόμενους μήνες αναμένεται η οριστική έγκριση του έργου που η υλοποίηση του θα ικανοποιήσει ένα πάγιο αίτημα των κατοίκων της Δ.Ε. Βεργίνας.

#συνεχίζουμε_μαζί_μπροστά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ