Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Συμβαίνει τώρα: Σοκαριστικό τροχαίο στα Καβάσιλα

ΙΧ «καρφώθηκε» σε αυλή σπιτιού - Από τύχη αποφεύχθηκε τραγωδία
Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής 10 Μαΐου στα Καβάσιλα, λίγα χιλιόμετρα έξω από το Μακροχώρι. Οδηγός Ι.Χ. αυτοκινήτου κινούμενος στην Παλαιά Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης - Βέροιας με
κατεύθυνση προς Βέροια, έχασε τον έλεγχο του οχήματός του με αποτέλεσμα να προσκρούσει σε τοιχίο σπιτιού και να αναποδογυρίσει. Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή, που όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες παρακάτω, το ΙΧ γκρέμισε όλην την μπροστινή περίφραξη του σπιτιού. Ευτυχώς που στο σημείο εκείνο της αυλής δεν υπήρχε τη στιγμή της πρόσκρουσης κάποιος ένοικος ή κάποιο μικρό παιδί που έπαιζε και αποφεύχθηκαν τα χειρότερα. Στο σημείο έφτασαν οι πυροσβεστικές δυνάμεις, η αστυνομία και το ΕΚΑΒ. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως ο οδηγός είχε τις αισθήσεις του και μεταφέρθηκε με το ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο της Βέροιας για τις πρώτες βοήθειες. Προανάκριση διενεργεί η Τροχαία. Δείτε εικόνες και βίντεο του alexandreia-gidas.gr από το σημείο:




















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ