Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Αυτός είναι ο συγγραφέας που έκλεψε την καρδιά της Κολέτσα

Τρελά ερωτευμένη δήλωσε η Χριστίνα Κολέτσα στην κάμερα του Happy Day και στον Μιχάλη Πλεμμένο και μάλιστα με πολύ γνωστό συγγραφέα! Η τραγουδίστρια της Βέροιας διανύει μία από τις ωραιότερες φάσεις της ζωής της και το δηλώνει, δίχως όμως να αποκαλύπτει on camera το όνομα του
αγαπημένου της. «Είναι συγγραφέας, έχει πολύ κοινό που τον ακολουθεί. Είμαι και εγώ μέσα στο κοινό. Είναι υπερταλαντούχος άνθρωπος που με κάνει να νιώθω υπέροχα. Δεν θα ήθελα να σου πω άλλα στοιχεία για αυτόν» είπε χαρακτηριστικά η Χριστίνα Κολέτσα στην πρωινή εκπομπή του ALPHA. Κι εκεί που όλοι αναρωτιούνται ποιος είναι ο τυχερός που της έκλεψε την καρδιά, έρχεται ξαφνικά η αποκάλυψη! Ο συγγραφέας, που είναι πράγματι διάσημος, με δυνατή πένα και έχει μεγάλο κοινό να τον ακολουθεί είναι ο... Δημήτρης Δεγαμινιώτης γνωστός στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ως Degaminiotis!
Ναι, ο γνωστός συγγραφέας που έχει άριστη σχέση και με τα social media, που δεν αποκαλύπτει ποτέ το πρόσωπό του, αλλά κάθε του ανάρτηση συγκεντρώνει πολλές χιλιάδες likes και σχόλια. Το ζευγάρι είναι μαζί λίγους μήνες και κρατάει πολύ χαμηλούς τόνους θέλοντας να προστατεύσει όσο το δυνατόν περισσότερο τη σχέση στην οποία έχουν επενδύσει συναισθηματικά και οι δύο. Τους ευχόμαστε τα καλύτερα!

2 σχόλια:

  1. τι έρωτας... τι ποίηση... τι χάρη... τι άρωμα... με μεθάει το άρθρο και η λιακάδα... και πονεμένοι θρήνοι απ' τον Καιάδα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ''Kαι το μυαλό μου είναι θολό...πω πω πω ....πω!!΄΄

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ