Quantcast

http://picasion.com/

Ένας Referee για τον Δήμο Βέροιας

Με όνειρα και φιλοδοξίες κατεβαίνει στην μάχη του σταυρού ο Μιχάλης Τζαφερόπουλος. Ο καταξιωμένος διαιτητής Χαντμπολ, με τις πολλές και σημαντικές διακρίσεις στο ενεργητικό του, αυτήν την φορά δεν θα είναι εκείνος που θα διευθύνει έναν αγώνα αλλά εκείνος που αγωνίζεται.
Είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό της «Δράσης με Γνώση» και συντάσσεται στο πλευρό του δημάρχου Κώστα Βοργιαζίδη. Στόχος για τον εν ενεργεία Αστυνομικό είναι η εκλογή στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο και να υπηρετήσει τον Δήμο με ζήλο και ανιδιοτέλεια. Όσο οδεύουμε προς τις δημοτικές εκλογές της 26ης Μαΐου, θα εντείνει τις επαφές του, ενώ επισκέπτεται σχεδόν σε καθημερινή βάση, όλα τα χωριά του δήμου.
*Ο Μιχάλης Τζαφερόπουλος είναι πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Συνοριακής Φύλαξης Ν. Ημαθίας. Είναι εν ενεργεία διεθνής διαιτητής χειροσφαίρισης από το 2009 με παρουσία σε κορυφαίες παγκόσμιες και ευρωπαϊκές διοργανώσεις και διακρίσεις με συμμετοχή του σε τελικούς σε όλο τον κόσμο.
fb: michail.tzaferopoulos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ