Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Συμβαίνει τώρα: Γέμισε μανούλες η Πλατεία Δημαρχείου

Πολύχρωμες ζωγραφιές, ευφάνταστες δημιουργίες και χειροτεχνίες, καθώς και ατέλειωτα παιδικά χαμόγελα πλημμύρισαν το πρωί της Κυριακής 12 Μαΐου, την πλατεία δημαρχείου, εκεί όπου οι παιδικοί και βρεφονηπιακοί σταθμοί του Κ.Α.Π.Α. Δήμου Βέροιας, τίμησαν τη γιορτή της μητέρας. Χαρούμενα παιδικά
πρόσωπα μαζί με τους γονείς τους, απόλαυσαν ένα πρόγραμμα πλούσιων δημιουργικών δραστηριοτήτων που διαμορφώθηκε ειδικά για τη γιορτή της μητέρας, από τους παιδαγωγούς και τις προϊσταμένες του Κ.Α.Π.Α. Δήμου Βέροιας. Με πολύ μεράκι οι παιδαγωγοί διαμόρφωσαν τα περίπτερα τους, με κάθε είδους δραστηριότητες όπως:
Ζωγραφική προσώπου, κατασκευές με καρφίτσες που κατασκεύασαν τα παιδιά και χάρισαν στις μητέρες τους, κατασκευές στολιδιών, ζωγραφική σε χαρτί του μέτρου, αφήγηση παραμυθιού και θεατρικά δρώμενα. 


Δείτε φωτογραφίες:












2 σχόλια:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ