Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Προκηρύχτηκαν οι 902 θέσεις γιατρών ΕΣΥ για Νοσοκομεία - 11 θέσεις στην Ημαθία

Την προκήρυξη εννιακοσίων δύο (902) επί θητεία θέσεων ειδικευμένων ιατρών του ΕΣΥ όλων των ειδικοτήτων, για Νοσοκομεία και ΓΝ-Κέντρα Υγείας σε όλη τη χώρα, ενέκρινε η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας. Οι 902 ειδικευμένοι ιατροί, κατανέμονται και στις επτά (7) Υγειονομικές Περιφέρειες της
χώρας. Για το Γενικό Νοσοκομείο Ημαθίας προκηρύχθηκαν συνολικά 11 θέσεις, 6 θέσεις για τη μονάδα Βέροια και 5 θέσεις για τη μονάδα της Νάουσας. Πρόκειται για Αναισθησιολόγο, Παθολόγο, Ιατρικό Βιοπαθολόγο, Γαστρεντερολόγο, Ακτινοδιαγνώστη, Οφθαλμίατρο, Αναισθησιολόγο, Ορθοπεδικό και Μαιευτήρα - Γυναικολόγο, στο βαθμό του Επιμελητή Β'. 

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων στην ηλεκτρονική διεύθυνση esydoctors.moh.gov.gr αρχίζει στις 11/06/2019 ώρα 12:00 και λήγει στις 01/07/2019 ώρα 12:00. Δείτε αναλυτικά τις θέσεις για τα Νοσοκομεία της Ημαθίας και για την υπόλοιπη Ελλάδα:

Γενικό Νοσοκομείο Ημαθίας

Υπόλοιπη Ελλάδα























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ