Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Πότε λήγουν οι 15ημερες εκπτώσεις στη Βέροια

Από τον Εμπορικό Σύλλογο Βέροιας ανακοινώνεται ότι: Το Δεκαπενθήμερο Εκπτώσεων λήγει την Τετάρτη 15 Μαϊου 2019. Υπενθυμίζεται στους καταστηματάρχες ότι, με βάση τη Νομοθεσία για τις Δεκαπενθήμερες Εκπτώσεις που μετά τη λήξη τους απαγορεύεται η συνέχιση των εκπτώσεων από τα
καταστήματα - η αναγραφή της λέξης «έκπτωση» στις προθήκες - η αναγραφή ποσοστών έκπτωσης + διπλών τιμών, καθώς και η διαφήμισής τους στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης. Για το λόγο αυτό παρακαλούνται οι έμποροι να αποσύρουν από τις βιτρίνες τους όλες τις ταμπέλες – πινακίδες – καρτελάκια με διπλές τιμές και άλλο υλικό κάθε είδους σχετικό με αυτές τις Εκπτώσεις και τη διαφήμισή τους, διατηρώντας καρτελάκια μόνο με μία, την πραγματική, τιμή πώλησης των εμπορευμάτων τους, σεβόμενοι την σωστή λειτουργία της Αγοράς και αποφεύγοντας κλίμα αθέμιτου ανταγωνισμού. 
Σημείωση:
Οι καταστηματάρχες είναι υποχρεωμένοι να βγάλουν από τις βιτρίνες τους την λέξη ΕΚΠΤΩΣΗ, έχουν όμως το δικαίωμα τα κάνουν ΔΕΚΑΗΜΕΡΑ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ σύμφωνα με το άρθρο 15 του ν.4177/2013.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ