Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τη Βέροια επισκέφθηκε ο Γιώργος Καμίνης

«Η πολιτική μας δικαιώνεται και αυτό μας δίνει φτερά»
Τη Βέροια επισκέφθηκε σήμερα Δευτέρα 13/5 ο Γιώργος Καμίνης. Ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής με το Κίνημα Αλλαγής και πρώην Δήμαρχος Αθηναίων, βρέθηκε στην πόλη μας, στο πλαίσιο της περιοδείας που πραγματοποιεί
σε όλη την Ελλάδα ενόψει των Ευρωεκλογών της 26ης Μαΐου. Κατά την άφιξή του στη Βέροια, αρχικά μετέβη στο Δημαρχείο της πόλης, όπου συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Κώστα Βοργιαζίδη. Όπως ανέφερε ο κ. Καμίνης, η συζήτηση μεταξύ τους περιστράφηκε γύρω από τις αυτοδιοικητικές εκλογές, με τον ίδιο να εκφράζει λίγο αργότερα στα τοπικά ΜΜΕ την πεποίθησή του πως, ο Δήμαρχος και εκ νέου υποψήφιος, θα τα πάει πάρα πολύ καλά. Αμέσως μετά, παραχώρησε συνέντευξη τύπου, όπου αναφέρθηκε στην περιοδεία του και στο όραμα του ΚΙΝΑΛ για την Ευρώπη. 
«Πραγματοποιώ περιοδεία σε όλη τη χώρα για να ενημερώσω για τις Ευρωεκλογές, γιατί δυστυχώς, το νόημά τους σκιάζεται από τις αντιπαραθέσεις στην κεντρική και τοπική πολιτική σκηνή, ενόψει των αυτοδιοικητικών και εθνικών εκλογών. Κάτι που είναι επικίνδυνο για τη χώρα μας και την Ευρώπη, να μη βγαίνει πολύ δυνατό το νόημα των Ευρωεκλογών.
Η Ευρωπαϊκή Ένωση βρίσκεται σε μια μεγάλη δοκιμασία γιατί έχουν ανέβει οι δυνάμεις της δημαγωγίας και του λαϊκισμού και από την ακροαριστερά και από την ακροδεξιά. Καμία χώρα δεν αντέχει μόνη της στον σκληρό διεθνή ανταγωνισμό. Θέλουμε το ευρωπαϊκό εγχείρημα σε τέτοιο βαθμό, ούτως ώστε, όποιες χώρες μπορούν, να βρίσκονται σε κοινό σύστημα άμυνας και ασφάλειας, τα σύνορά μας να είναι πραγματικά ευρωπαϊκά σύνορα, με ευρωπαϊκό στρατό που να τα υπερασπίζεται.
Σε ερώτηση του veriotis.gr σχετικά με τις τελευταίες δημοσκοπήσεις, που θέλουν το ΚΙΝΑΛ να λαμβάνει ποσοστό 6%-7% και που σε περίπτωση που αυτές επιβεβαιωθούν, αν τίθεται θέμα ηγεσίας, απάντησε: «Έχω δει δημοσκοπήσεις που δίνουν και διψήφιο ποσοστό αλλά δεν πρέπει να μένουμε σε αυτά. Εμείς επιδιώκουμε ένα πολύ καλύτερο ποσοστό από αυτό των εκλογών του 2014 (8,04%) και σας βεβαιώνω πως ο στόχος αυτός θα επιτευχθεί και με το παραπάνω. Το βλέπω και από την περιοδεία που πραγματοποιώ σε όλη τη χώρα και τον κόσμο που συναντώ. Η πολιτική μας δικαιώνεται και αυτό μας δίνει φτερά. Είναι κουραστικό να γυρνάς σε όλη τη χώρα αλλά αντλώ δύναμη από τον κόσμο που έρχεται να μας ακούσει και που τον βλέπω συσπειρωμένο». 
Σχετικά με την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ, απάντησε πως: «Δεν τίθεται θέμα ηγεσίας. Αυτή τη στιγμή κάνουμε συσπειρωμένοι την καλύτερη δυνατή προσπάθεια. Δε μας απασχολούν αυτά, είναι εσωστρέφειες». 
Στη συνέχεια ο κ. Καμίνης μετέβη στον πολυχώρο της Ελιάς, όπου είχε συνέντηση με φίλους, στελέχη και υποστηρικτές του Κινήματος Αλλαγής. Δείτε φωτογραφίες:






1 σχόλιο:

  1. Λες επί λέξη : (Το βλέπω και από την περιοδεία που πραγματοποιώ σε όλη τη χώρα και τον κόσμο που συναντώ. Η πολιτική μας δικαιώνεται και αυτό μας δίνει φτερά.) δηλ. θέλεις να μας πεις ότι μίλησες με πολίτες που δεν είναι του κομματικού μηχανισμού, σε αφήσανε οι κομματικοί παρατρεχάμενοι να βρεις ανθρώπους απλούς καθημερινούς μη ενταγμένους στο ΚΙΝΑΛ ή στο ΠΑΣΟΚ και μίλησες μαζί τους και κατάλαβες ότι η πολιτική σας δικαιώνεται. καλά πες μας τώρα και τι πίνεις για αισθανθούμε και εμείς το ίδιο.
    Γιατί εξακολουθείτε να προσπαθείτε να ξεγελάτε τον κόσμο (όλοι σας από όλα τα κόμματα) αφού δεν έρχεστε για να ακούσετε τον κοσμάκι άλλα μόνο για να του πείτε αυτά που θέλετε και να φύγετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ