Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Πανελλήνια Ραδιοερασιτεχνική συνάντηση στην Παναγία Σουμελά

Μέσα σε ένα πολύ συγκινησιακό κλίμα πραγματοποιήθηκε στην Παναγία Σουμελά η πρώτη πανελλήνια Ραδιοερασιτεχνική συνάντηση. Την εκδήλωση τίμησαν η σύζυγος Κα Ουράνια Αστυφίδου του τιμώμενου προσώπου Θεόδωρου Aστυφίδη SV 1 HK, ο κύριος Κωνσταντίνος Τρανσβαλίδης
SV 2 HPH για την αναφορά που έκανε στο τιμώμενο πρόσωπο, o κύριος SV 1 EDZ Δημήτριος Βελισσάρης για τις γνώσεις που μας έδωσε για τις ψηφιακές επικοινωνίες επίσης ευχαριστούμε τον διοικητή πυροσβεστικής Βέροιας κύριο Αλέξανδρο Κουβακά και τον κύριο Γεώργιο Μπαρμπαρούση προϊστάμενο πολίτικης προστασίας αντιπεριφέρειας Ημαθίας.

Την εκδήλωση τίμησαν Ραδιοερασιτεχνικοί σύλλογοι καθώς και μεμονωμένοι ραδιοερασιτέχνες από πολλούς νομούς της Ελλάδας όπως Αρκαδίας, Αττικής, Ιωαννίνων, Έβρου, Καστοριάς, Καρδίτσας, Βόλου, Θεσσαλονίκης, Κοζάνης, Φλώρινας, Κατερίνης, Σερρών, Κιλκίς, Έδεσσας, Φθιώτιδας, Άρτας και Κέρκυρας. Ο σύλλογος μας ευχαριστεί όλους όσους παρευρεθήκαν στην όμορφη αυτή γιορτή του ραδιοερασιτεχνισμού και ιδιαίτερα τα άτομα που ήρθαν από μακριά, όλους τους συναδέλφους ραδιοερασιτέχνες και τους εθελοντές.

Ευχαριστούμε το ίδρυμα Παναγία Σουμελά για την άψογη φιλοξενία τον προσκεκλημένων μας και όλων τον επισκεπτών μας.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον διευθυντή κύριο Αντώνιο Δάλλα για την αμέριστη συμπαράσταση και φιλοξενία για την πραγματοποίηση αυτής της εκδήλωσης.

Ευχαριστούμε επίσης τους χορηγούς για τα καλούδια που προσέφεραν στους επισκέπτες μας οι όποιοι τα τίμησαν ιδιαίτερα.

· Αντιπεριφέρεια Ημαθίας
· Δήμος Βέροιας
· VENUS GROWERS Βεροίας
· Α.Α.Ο.Σ VAENI ΝΑΟΥΣΑΣ

*Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για του χρόνου το δεύτερο σαββατοκύριακο του Μάιου

Με τιμη το Δ.Σ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ