Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Δράση με... στόχο τη νίκη και τις δύο Κυριακές!

Την βεβαιότητα ότι η «Δράση με Γνώση» θα είναι για μια ακόμη φορά η μεγάλη νικήτρια των δημοτικών εκλογών εκφράζουν σε κάθε ευκαιρία οι υποψήφιοι του Κώστα Βοργιαζίδη. Ο εκ νέου υποψήφιος δήμαρχος Βέροιας, ζητά ενότητα και συνεργασία, ενώ θεωρεί πως η μάχη πρέπει να δοθεί με πολιτικά
επιχειρήματα, όχι με λαϊκισμούς και απρεπείς συμπεριφορές. Για το λόγο αυτό έχει δώσει εντολή στο επιτελείο του να κρατηθούν χαμηλοί τόνοι και ο προεκλογικός αγώνας να διεξάγεται με ήθος, αξιοπρέπεια και προγραμματικές θέσεις. Άλλωστε αυτό ήταν εξ αρχής το βασικό ζητούμενο για τον δήμαρχο, να δημιουργήσει έναν πολυσυλλεκτικό συνδυασμό με αυτοδιοικητικά χαρακτηριστικά και διάθεση για σύνθεση απόψεων.

Σαφής είναι ο στόχος για καθαρή νίκη τόσο στην πρώτη, όσο και στη δεύτερη Κυριακή με ποσοστό μεγαλύτερο από εκείνο που έλαβε στις εκλογές του 2014.

Ήδη τα μηνύματα είναι πολύ ενθαρρυντικά, καθώς τη «Δράση με Γνώση» αγκαλιάζουν πολίτες που προέρχονται από ολόκληρο το πολιτικό φάσμα.

1 σχόλιο:

  1. Τη στάση αυτή την κράτησε και αυτός και οι υποψήφιοί του σε όλη την προεκλογική περίοδο σε αντίθεση με άλλους, που και ανέβασαν τους τόνους και λάσπη έριξαν αλλά και απέφυγαν το διάλογο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ