Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Αναρτώνται στα σχολεία της Βέροιας οι πίνακες με τα εκλογικά τμήματα

Εσύ ξέρεις που ψηφίζεις;
Αναρτώνται από νωρίς το πρωί στις εισόδους των σχολείων, οι πίνακες με όλα τα εκλογικά διαμερίσματα και όλα τα εκλογικά τμήματα, 241 στον αριθμό, στα οποία οι ψηφοφόροι του δήμου Βέροιας θα κληθούν να προσέλθουν, προκειμένου να ασκήσουν την Κυριακή το -τετραπλό- εκλογικό τους δικαίωμα. Στον πίνακα που έχει αναρτηθεί σε κάθε σχολείο, είναι σημειωμένα με φωσφορούχο μαρκαδόρο τα εκλογικά τμήματα που του αντιστοιχούν. Πολλοί είναι οι συμπολίτες μας που από το πρωί, σπεύδουν να βρουν στις λίστες σε ποιο εκλογικό τμήμα ψηφίζουν, σε ποιόν όροφο και ποιες αίθουσες, προκειμένου την Κυριακή να είναι προετοιμασμένοι.

Πολλοί είναι και αυτοί που εκπλήσσονται βλέποντας πως θα πρέπει να επισκεφθούν δύο εκλογικά τμήματα, τα οποία ναι μεν έχουν τον ίδιο αριθμό αλλά είναι χωρισμένα σε Α και Β (πχ 141Α και 141Β), μη γνωρίζοντας πως στο πρώτο θα ψηφίσουν για Ευρωεκλογές και Περιφερειακές και στο δεύτερο για Δημοτικές και Τοπικές. 


Δεν ξέρεις ή δεν είσαι σίγουρος που ψηφίζεις και θέλεις να μάθεις εξ' αποστάσεως και με ένα κλικ; Πάτησε ΕΔΩ και μάθε που ψηφίζεις!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ