Quantcast

http://picasion.com/

Στον Άγιο Γεώργιο και σε συνεταιρισμούς συνέχισε τις επισκέψεις του ο Αντώνης Μαρκούλης

Τις μεταποιητικές μονάδες ΑΛ.Μ.ΜΕ., Venus και τον Α.Σ. Μέσης και τον Άγιο Γεώργιο, επισκέφθηκε κατά το διήμερο Παρασκευή 17/5 και Σάββατο 18/5, ο υποψήφιος Δήμαρχος Βέροιας Αντώνης Μαρκούλης, συνοδευόμενος από υποψηφίους συμβούλους του συνδυασμού του «Προτεραιότητα στον
Πολίτη». Το μεσημέρι του Σαββάτου, δέχθηκε και ο ίδιος μια επίσκεψη στο εκλογικό του κέντρο στην οδό Ελιάς, από τον πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Βέροιας. Αναλυτικά οι επαφές και επισκέψεις του Αντώνη Μαρκούλη:

Επίσκεψη Αντώνη Μαρκούλη σε ΑΛ.Μ.ΜΕ., Α.Σ. ΜΕΣΗΣ και VENUS


Τις μεταποιητικές μονάδες ΑΛ.Μ.ΜΕ., Venus και τον Α.Σ. Μέσης, επισκέφθηκε το πρωί της Παρασκευής ο υποψήφιος. Δήμαρχος Βέροιας, Αντώνης Μαρκούλης, με ομάδα υποψηφίων δημοτικών συμβούλων του συνδυασμού «Προτεραιότητα στον Πολίτη». Είναι γεγονός ότι οι μονάδες αυτές κάνουν υπερήφανο τον τόπο, αποτελώντας την αιχμή του δόρατος για την εξαγωγική δραστηριότητα, με την αποστολή προϊόντων σε κάθε γωνιά της γης. Η επίσκεψη του Αντώνη Μαρκούλη ανέδειξεκάποια προβλήματα. Ειδικότερα,μέλη της διοίκησης του Α.Σ. Μέσης, έθεσαν το μεγάλο ζήτημα των αγροτικών δρόμων (κακοτεχνίες οδοστρώματος, με συνέπεια τη φθορά των οχημάτων). Ο Αντώνης Μαρκούλης τόνισε ότι είναι γνώστης αυτού του προβλήματος και δήλωσε ότι στο αναλυτικό πρόγραμμα του συνδυασμού περιλαμβάνονται καινοτόμες προτάσεις για τους τομείς της αγροτικής παραγωγής και της μεταποιητικής δραστηριότητας. Ο επικεφαλής του συνδυασμού «Προτεραιότητα στον Πολίτη» συνομίλησε σε ιδιαίτερα φιλικό κλίμα με τις διοικήσεις των τριών μονάδων αλλά και με τους εργαζόμενους.



Ο Άγιος Γεώργιος σήμανε την ανατροπή!


Μια άνευ προηγουμένου συγκέντρωση και ομιλία έγινε το βράδυ του Σαββάτου στον Άγιο Γεώργιο. Η συγκέντρωση του συνδυασμού «Προτεραιότητα στον Πολίτη» και η ομιλία του υποψήφιου Δημάρχου Αντώνη Μαρκούλη τα είχαν όλα: Παλμό, ένταση, πάθος, συγκίνηση, αισιοδοξία για το αύριο αλλά και ένα ποταμό από αλήθειες. Αλήθειες από τον Αντώνη Μαρκούλη, για την χαμένη πενταετία της σημερινής δημοτικής αρχής. Μιας αρχής που επέδειξε ανικανότητα και απάθεια απέναντι στους δημότες και τον τόπο. Από τη Βέροια και την εγκατάλειψη κομβικών μεγάλων έργων, μέχρι την περιφέρεια που εξακολουθεί μα στερείται αγροτική οδοποιία, αποχετευτικό αγωγό, άρδευση. Που στερείται αγροτικής πολιτικής για να επιστρέψουν οι νέοι στα χωριά και να δημιουργήσουν. Που, όπως και όλος ο δήμος, υφίσταται τις συνέπειες των απευθείας αναθέσεων, χωρίς διαφάνεια, χωρίς έλεγχο, χωρίς απολογισμό, χωρίς τοπικές συνελεύσεις, που όλα μαζί συνιστούν έλλειμμα δημοκρατίας.
Ο Αντώνης Μαρκούλης υποσχέθηκε ότι όλα αυτά θα ανατραπούν από την 1η Σεπτεμβρίου και τη δική του δημοτική αρχή. Θα επανέλθει η διαφάνεια, θα τεθούν στο περιθώριο αυτοί που ενέπαιξαν τα λαϊκά συμφέροντα, θα αναζητηθούν μάλιστα οι ευθύνες για όλες τις αναθέσεις. Ο Αντώνης Μαρκούλης διαβεβαίωσε ότι «χωρίς να υποσχόμαστε πολλά θα κάνουμε περισσότερα» και ότι προτεραιότητα για την παράταξή του είναι ο πολίτης, ο οποίος πρέπει να ενισχύσει τον συνδυασμό για μια ευρεία νίκη για την ανατροπή. 
Προκλήθηκε συγκίνηση όταν ο Αντώνης Μαρκούλης αναφέρθηκε τιμητικά στον Γιώργο (Γιωρίκα) Μουρατίδη και τους διαρκείς αγώνες του για τη δημοκρατία, και ο οποίος, τιμής ένεκεν, ορίστηκε πρόεδρος του εκλογικού αγώνα. Συγκλονιστικό ήταν το τέλος της ομιλίας του υποψήφιου Δημάρχου, ο οποίος «πνίγηκε» στις αγκαλιές δημοτών.

Επίσκεψη του Προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Βέροιας στο εκλογικό κέντρο του συνδυασμού «Προτεραιότητα στον Πολίτη»

Το μεσημέρι του Σαββάτου (18/5), ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Βέροιας, κ. Φώτης Καραβασίλης, επισκέφθηκε το εκλογικό κέντρο του συνδυασμού «Προτεραιότητα στον Πολίτη». Εκεί συναντήθηκε με τον υποψήφιο Δήμαρχο Βέροιας, Αντώνη Μαρκούλη, και υποψηφίους συμβούλους του συνδυασμού και τους ευχήθηκε καλή επιτυχία στον αγώνα τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ