Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Στηρίζει τις πολιτιστικές εκδηλώσεις ο κόσμος της Βέροιας

Με μεγάλη επιτυχία και πλήθος κόσμου πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 18 Μαΐου στην πλατεία Ωρολογίου, παραμονή της 19ης Μαΐου, ημέρας μνήμης της Γενοκτονίας των Ποντίων η μουσική εκδήλωση των ποντιακών συλλόγων μαζί τη Μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού στο πλαίσιο της
συμπλήρωσης 100 χρόνων από τη Γενοκτονία. Εκατοντάδες πολίτες της Ημαθίας έδωσαν το «παρών» στο κέντρο της Βέροιας και χειροκρότησαν θερμά τους συμμετέχοντες. Η μεγάλη συμμετοχή του κόσμου, όπως άλλωστε γίνεται και κάθε Ιούνιο στην «Εύηχη Πόλη», αποδεικνύει περίτρανα, πως οι Βεροιώτες λατρεύουν τις πολιτιστικές εκδηλώσεις και τις υποστηρίζουν με ένθερμο τρόπο.
Αυτό ήταν ένα «στ
οίχημα» που το κέρδισε η διοίκηση του Κώστα Βοργιαζίδη όπως και του Προέδρου της ΚΕΠΑ Λεωνίδα Ακριβόπουλου και οφείλουμε να τους το αναγνωρίσουμε. Άλλωστε η επιτυχία φαίνεται από την συμμετοχή του κόσμου.

1 σχόλιο:

  1. Η κάθε εκδήλωση καλύτερη από την άλλη.
    Η Βέροια "Φάρος Πολιτισμού" για όλη την περιοχή, είμαι σε θέση να γνωρίζω ότι έρχονται πολίτες από Νάουσα, Έδεσσα, Γιαννιτσά, Αλεξάνδρεια κλπ. μπορεί να συγκριθεί και με τη Θεσσαλονίκη.
    Τιμή για την πόλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ