Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Συμβαίνει τώρα: Καφές και κοσμήματα στην Ελιά... για τη ΜΑμΑ!

Ελάτε για καφέ μέχρι τις 21:00
Είστε ή σκοπεύετε να κατεβείτε στο κέντρο της Βέροιας; Θέλετε να πιείτε έναν καφέ ή ένα ρόφημα, «τσεκάροντας» παράλληλα τις καλοκαιρινές τάσεις στο κόσμημα, να δοκιμάσετε και να αγοράσετε αυτά που σας αρέσουν και ταυτόχρονα να
ενισχύσετε και τον Σύλλογο ΜΑμΑ Βέροιας; Προλαβαίνετε μέχρι τις 21:00, στο καφέ KORI στην πλατεία Ελιάς. Εκεί, ο δραστήριος και πάντα με πρωτότυπες ιδέες Σύλλογος ΜΑμΑ (Μέριμνας Ατόμων με Αυτισμό) Βέροιας, διοργανώνει, στο πλαίσιο της γιορτής της μητέρας, μια εκδήλωση προκειμένου να ενισχύσει το έργο του. 
Από τις 6 το απόγευμα έως και τις 9 το βράδυ, όσοι επιλέξετε να πιείτε τον καφέ σας στο συγκεκριμένο χώρο, θα ενισχύσετε το Σύλλογο, καθώς ποσό από την πώληση του καφέ, θα διατεθεί για το σκοπό αυτό. Επίσης, θα έχετε την ευκαιρία να δείτε από κοντά και να αποκτήσετε κομμάτια από την καλοκαιρινή συλλογή χειροποίητων κοσμημάτων της εταιρείας «Lina's exclusive jewels» by Lina Toupektsi, που θα διαθέτει και αυτή από την πλευρά της μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις, προς ενίσχυση του Συλλόγου.
Ο κόσμος ήδη άρχισε να συγκεντρώνεται και να απολαμβάνει τον καφέ του, ενώ πριν από λίγη ώρα την εκδήλωση του ΜΑμΑ επισκέφθηκε και ο Περιφερειάρχης Απόστολος Τζιτζικώστας, που βρίσκεται σήμερα στη Βέροια, στο πλαίσιο περιοδείας. Δείτε φωτογραφίες:













Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ