Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Γιατί και η δική μας ψήφος παίζει ρόλο!

Γράφει ο Θεολόγος Μαρμάγγελος*
Το μέλλον της Ελλάδας είναι για πρώτη φορά στα χέρια μας μέσω της ψήφου μας... Ας ψηφίσουμε λοιπόν τους Ικανούς, τους Αντικειμενικούς, τους Αληθινούς!!! Ας ψηφίσουμε αυτούς που πραγματικά νοιάζονται για την Ελλάδα. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΜΕ
ΟΛΟΙ να ψηφίσουμε (και ιδιαίτερα εμείς οι νέοι) η ψήφος μας μετράει για να αλλάξουμε το μέλλον της Ελλάδας μας προς το καλύτερο.
Αν μείνουμε αμέτοχοι απλά αφήνουμε τους άλλους να κανονίζουν για εμάς χωρίς εμάς (και έτσι μου έρχεται ένας στίχος από ένα τραγούδι του Βασίλη Παπακωνσταντίνου “φοβάμαι για όλα αυτά που θα γίνουν για εμένα χωρίς εμένα...”) ΜΗΝ αφήσουμε «τους άλλους» να κανονίζουν για εμάς... Γιατί και η δική μας ψήφος παίζει ρόλο!

*Θεολόγος Μαρμάγγελος
Μαθητής

5 σχόλια:

  1. ΩΡΑΙΑ ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ ΛΟΓΙΑ. ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ (ΚΑΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ) ΤΟ "ΣΥΣΤΗΜΑ" ΤΩΝ ΜΜΕ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΛΙΤ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΕΛΕΓΧΕΙ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΙΣΘΗΤΟ - ΑΝΤΙΛΗΠΤΟ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ, ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΣΚΟΠΟ.
    ΑΥΤΗ Η ΜΟΡΦΗ... ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΕΧΕΙ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ, ΜΕ ΑΥΤΗ ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κάνετε λάθος...

      Διαγραφή
    2. Αυτή είναι μια άποψη σεβαστή, αλλά δεν έχει βάση νομίζω.

      Διαγραφή
  2. Αγόρι μου μην αγχόνεσαι έχουν φροντίσει ώστε όταν πας να ψηφίσεις να είσαι έτοιμος να ψηφίσεις αυτό που θέλουν. Μόνο με ανατροπή κάτι που δεν περιμένουν μπορεί να τρομάξουν και να διορθώσουν κάπως την λάθος πορεία που έχουν πάρει. Αυτό δεν ισχείει ακόμη στους Δήμους διότι δεν έχουν τα μέσα ΜΜΕ και λοιπά για να μας κατευθύνουν . Απλά χαλάστε τους την πίτα, με την ανατρεπτική δημοκρατική ψήφο και δεν μιλάω για ΚΚΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Υποψήφια είναι 40 κόμματα στις Ευρωεκλογές. Οι νέοι έχουν 38 επιλογές σε όλο, μα όλο, το φάσμα. Αποκλείονται, για ευνόητους λόγους, οι 2 δήθεν ''μεγάλοι''...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ