Quantcast

http://picasion.com/

Εφιαλτική πρόβλεψη μετεωρολόγων για το καλοκαίρι σε Ελλάδα και Ευρώπη

Ακραία καιρικά φαινόμενα
Άσχημα νέα έρχονται από τις ΗΠΑ για τον καιρό στην Ελλάδα και την Ευρώπη το φετινό καλοκαίρι. Αμερικάνοι μετεωρολόγοι προβλέπουν καύσωνα, ξηρασία, καταστροφικές πλημμύρες, αλλά και ανεμοστρόβιλους στην Ευρώπη, για το καλοκαίρι που φτάνει. Μάλιστα ακόμη
πιο συγκεκριμένα για την Ελλάδα οι μετεωρολόγοι της υπηρεσίας «Accuweather» προβλέπουν σφοδρές καταιγίδες για τη χώρα μας στη διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου, αλλά και κύματα καύσωνα. Κάτι που ισχύει ως πρόβλεψη για τα Βαλκάνια.

Στα Βαλκάνια αλλάζουν πολλά, καθώς ισχυρές καταιγίδες θα πλήξουν τη χώρα μας, όπως επίσης τη Σερβία, τη Ρουμανία και τη Βουλγαρία. Όπως αναφέρεται οι καταιγίδες θα συνοδεύονται από αστραπές, πλημμύρες, ισχυρούς ανέμους και χαλάζι. Δεν αποκλείεται να δημιουργηθούν και ανεμοστρόβιλοι.

Σύμφωνα με όσα γράφει η γερμανική εφημερίδα Bild το φετινό καλοκαίρι στην Ευρώπη θα είναι πιο θερμό και πιο ξηρό απ’ ότι το 2018, επικαλούμενη τους Αμερικανούς. Όπως επισημαίνει, θα υπάρξουν παρατεταμένες περίοδοι ξηρασίας που θα δημιουργήσουν πολλά προβλήματα στη γεωργία τη συγκεκριμένη περίοδο στο μεγαλύτερο μέρος της γηραιάς ηπείρου.

Σύμφωνα με τις προβλέψεις του «Accuweather» ο κίνδυνος πυρκαγιάς θα είναι μεγάλος σε Ισπανία και Γερμανία.


















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ