Quantcast

http://picasion.com/

Φωτιά σε διαμέρισμα στο κέντρο της Βέροιας - Εγκλωβισμένοι στο μπαλκόνι πατέρας με δύο παιδιά

Ευτυχώς είναι καλά στην υγεία τους - Σοκαριστικές εικόνες καταστροφής
Φωτιά ξέσπασε σε διαμέρισμα πολυκατοικίας το πρωί της Δευτέρας 27 Μαΐου στο κέντρο της Βέροιας. Πιο συγκεκριμένα, ήταν 09:45 το πρωί, όταν η Πυροσβεστική Υπηρεσία Βέροιας δέχθηκε κλήση για κατάσβεση φωτιάς
σε διαμέρισμα του τετάρτου ορόφου επί της οδού Κωτουνίου 15. Στο διαμέρισμα, όπου κατοικεί τετραμελής οικογένεια, εκείνη τη στιγμή βρισκόταν ο πατέρας με τα δυο ανήλικα παιδιά του, οι οποίοι με το που ξέσπασε η φωτιά, κατέφυγαν στο μπαλκόνι για να σωθούν, όπου και εγκλωβίστηκαν.
Ανάστατοι οι γείτονες, παρακολουθούσαν την οικογένεια να καλεί απεγνωσμένα σε βοήθεια. Ένοικος της πολυκατοικίας επιχείρησε να τους βοηθήσει, αλλά ο καπνός που έπνιξε τους κοινόχρηστους χώρους καθιστούσε αδύνατη την πρόσβαση στο διαμέρισμα.
Η Πυροσβεστική έσπευσε στο συμβάν με τέσσερα οχήματα και 12 άνδρες, όπου κατάφεραν να σβήσουν άμεσα τη φωτιά και να απεγκλωβίσουν σώους τον πατέρα και τα δυο μικρά κορίτσια. Στο σημείο έφτασε και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που τους παρέλαβε και τους μετέφερε σοκαρισμένους αλλά καλά στην υγεία τους, στο Νοσοκομείο Βέροιας.
Σύμφωνα με τις πρώτες ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, η φωτιά ξέσπασε στο καθιστικό του σπιτιού, πιθανότατα από βραχυκύκλωμα. 







1 σχόλιο:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ