Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Κατανομή εδρών - Πόσους δημοτικούς συμβούλους εκλέγει ο κάθε συνδυασμός;

Σε θρίλερ για γερά νεύρα εξελίχθηκε η βραδιά των αποτελεσμάτων των Δημοτικών Εκλογών στη Βέροια. Η πρωτιά του Κώστα Βοργιαζίδη μπορεί να ξεκαθάρισε σχετικά νωρίς, η δεύτερη θέση όμως «έπαιζε» μέχρι και τις 2:30 περίπου τα ξημερώματα, μεταξύ Γεωργίας Μπατσαρά και Παύλου
Παυλίδη, με τη διαφορά μάλιστα να έχει φτάσει κάποια στιγμή μέχρι και στα 20 ψηφοδέλτια! Το «εισιτήριο» τελικά για τη δεύτερη Κυριακή κατάφερε να εξασφαλίσει και επίσημα, έπειτα από την τελική καταμέτρηση των αποτελεσμάτων και των 133 εκλογικών τμημάτων, η επικεφαλής του συνδυασμού «Βέροια ΠΡΩΤεύουσα Πόλη». 

Σύμφωνα με τα -σχεδόν- τελικά αποτελέσματα που δίνει το Υπουργείο Εσωτερικών στο 99,25% (καθώς στα δικά του δεν έχει ενσωματωθεί ακόμα το 102 εκλογικό τμήμα στο Διαβατό) η κατανομή των εδρών στο δημοτικό συμβούλιο Βέροιας γίνεται ως εξής:

Βοργιαζίδης Κωνσταντίνος
36,75 
15
Μπατσαρά Γεωργια (Γιούλα)
18,50 
8
Παυλίδης Παύλος
18,29 
7
Μαρκούλης Αντώνιος
12,66 
5
Παπαγιάννης Ιωάννης
9,72 
4

Μελιόπουλος Γεώργιος
4,08 
2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ