Quantcast

http://picasion.com/

Γέμισε με μοντέλα το Μακροχώρι!

Την τιμητική της είχε το μεσημέρι της Παρασκευής 24 Μαΐου η «Φίνα Κότα» στην οδό Αριστοτέλους. Καλλίγραμμα μοντέλα, γεμάτα λάμψη και γοητεία, επέλεξαν να δοκιμάσουν το κορυφαίο κοτόπουλο της Ημαθίας. Οι γοητευτικές κυρίες, οι οποίες βρίσκονται στη Βέροια για να συμμετάσχουν σε επίδειξη
μόδας, θέλησαν να γευτούν τις νοστιμιές της τοπικής κουζίνας. Πρόσχαρες και ευγενικές, απόλαυσαν το μενού και έμειναν απόλυτα ικανοποιημένες τόσο από την ποιότητα του φαγητού, όσο και από το φιλικό περιβάλλον και την άρτια εξυπηρέτηση. Η «Φίνα Κότα» έχει καταφέρει να γίνει το κορυφαίο στέκι όλων των καλοφαγάδων, γιατί συνδυάζει το καλό φαγητό με τις προσιτές τιμές. Όσον αφορά την νοστιμιά του κοτόπουλου, πραγματικά δεν... παίζεται! Να σημειωθεί πως κάθε Σάββατο και Κυριακή στο μενού υπάρχει κεμπάπ και κοκορέτσι!

Δείτε φωτογραφίες:








«Φίνα Κότα»
Μακροχώρι - Αριστοτέλους 91
Τηλ.: 2331043222

1 σχόλιο:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ