Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Μια φιλία... ετών!

Στην πόλη της Θεσσαλονίκης συναντήθηκαν το απόγευμα της Πέμπτης 23 Μαΐου ο Νίκος Παπαδόπουλος και ο Ματθαίος Τσαχουρίδης. Οι δύο άντρες από τη Βέροια είχαν μια εποικοδομητική συνάντηση και συζήτησαν επιχειρηματικά και καλλιτεχνικά θέματα. Ο γνωστός επιχειρηματίας, με
την μεγάλη πορεία στον χώρο των νυχτερινών μαγαζιών μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον ταλαντούχο ερμηνευτή και τόνισε πως το μέλλον του ανήκει. Από την πλευρά του, ο Ματθαίος Τσαχουρίδης, μετά την συγκλονιστική παρουσία, μαζί με τον αδελφό του στο Ηρώδειο (δείτε εδώ), προετοιμάζεται πυρετωδώς για τις καλοκαιρινές εμφανίσεις του σ' ολόκληρη την Ελλάδα. Ο αγαπητός λυράρης, ο οποίος το τελευταίο διάστημα έχει δει τις μετοχές του στο καλλιτεχνικό χρηματιστήριο να έχουν εκτιναχθεί, θα πραγματοποιήσει εμφανίσεις σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και επαρχία, όπως κάνει άλλωστε κάθε χρόνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ