Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Εγκαίνια της φωτογραφικής έκθεσης πορτρέτων μακιγιάζ «Epoca» στη Γκαλερί Παπατζίκου

Κυριακή 12/5 - 20:00
Στη Βέροια, την Κυριακή 12 Μαΐου και ώρα 20:00, στον εκθεσιακό χώρο «Εκτός Χάρτη» της Παπατζίκου Art Gallery, θα παρουσιαστεί η συλλογική δουλειά «Epoca», τριών καλλιτεχνών, της Make Up Artist Ελένης Τσιάφκα, της Stylist & Hair Stylist Νικολέττας Τσιάφκα και του
Φωτογράφου Ηλία Λιάκου, που με ανησυχία, αγάπη και ευαισθησία, αποτύπωσαν την δουλειά τους σε μια σειρά εικόνων. Εικόνες που εκφράζουν την ομορφιά, ακόμη και τη ματαιοδοξία, η οποία εναλλάσσεται μέσα από τις εποχές και το χρόνο.

Καφέ «Εκτός Χάρτη» της Γκαλερί Παπατζίκου
Ελ. Βενιζέλου 43, Βέροια

Epoca
Σε κάθε βλέμμα κρύβεται μια εποχή. Βλέμματα πολύχρωμα ή και γκρίζα. Βλέμματα καλοκαιρινά που σε γαληνεύουν ή άλλα που ντύνονται χειμώνας και σε παραπλανούν. Αυτά που μυρίζουν όνειρα σαν άνοιξη και άλλα, πιο φθινοπωρινά, που σε κάνουν να αναπολείς. Σε σαγηνεύουν, σε φοβίζουν, σε ταξιδεύουν. Όπως και οι εποχές.
Μαρία Δημητρίου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ