Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Στην Ημαθία την Τετάρτη ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Σταύρος Αραχωβίτης

Συνοδευόμενος από τον πρόεδρο του ΕΛΓΑ Φάνη Κουρεμπέ
Στην Ημαθία θα βρεθεί την Τετάρτη 15 Μαΐου 2019 ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Σταύρος Αραχωβίτης, συνοδευόμενος από τον πρόεδρο του ΕΛΓΑ Φάνη Κουρεμπέ. Σύμφωνα με την μέχρι τώρα ενημέρωση

σχετικά με το πρόγραμμα που θα ακολουθηθεί κατά την επίσκεψη, το πρωί της Τετάρτης θα πραγματοποιηθεί συνάντηση σε παραγωγούς στην Αλεξάνδρεια, το μεσημέρι θα μεταβεί στη Βέροια, όπου θα επισκεφθεί τον ΕΛΓΑ, α παραχωρήσει συνέντευξη τύπου και θα συναντηθεί με Αγροτικούς Συνεταιρισμούς και Ομάδες Παραγωγών. Τέλος, το απόγευμα θα μεταβεί στη Νάουσα, όπου θα συναντηθεί με Οινοποιούς και θα παραστεί σε εκδήλωση με θέμα «Κλιματική Αλλαγή - Ρόλος της ΝΕΑ ΚΑΠ». Το οριστικό πρόγραμμα θα ανακοινωθεί από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης.

1 σχόλιο:

  1. Κύριε Υπουργέ μήπως οι χαλαζοπλεικτοι είναι σε καλλίτερη κατάσταση από εμάς που δεν μας χτύπησε το χαλάζι. Το λεγω αυτό γιατί εδώ και πολλά χρόνια πριν ωριμάσουν τα Συμπυρινα ροδακινα μας προετοιμάζει το κατεστημένο ότι είναι πολλά τα ροδακινα φέτος και Ίσως δεν μπορέσουν οι Βιομήχανοι να τα μεταποιησουν όλα .και μετά μας τα αγοράζουν με 0.25 το κιλό .Και μετά πείτε μας ότι δεν μας έχετε ακόμα στην δραχμή. Εμείς περνουμε 75 δραχμές το κιλό και τα εργοστάσια πουλάνε ένα ευρώ το μονοκιλο διλαδη 340 δραχμές .Ακόμη περιμένουμε την Δίκαια Αναδιανομη του Πλούτου εδώ και πέντε χρόνια που είναι κυβέρνηση το Συριζα. Γιαυτό σας προτείνουμε να φέρετε επενδυτες και να κανουν εργοστασια κονσέρβας ροδακινων. Κύριε Σταύρο μην νομίζετε ότι το Συριζα έχει χάσει ποσοστά λόγω του Μακεδονικου η Κατάντια σας ήρθε λόγω της Φτώχειας. Οι τιμές στα φρούτα είναι τόσο χαμηλά που δεν βγαίνουν ούτε τα έξοδα. Αν λεγω ψεματα ρωτήστε τους προέδρους των αγροτικών Συλλόγων της Βέροιας της Νάουσας και της Αλεξάνδρειας .μόνο έτσι θα μάθεις την αλήθεια γιατί εδώ και πέντε χρόνια εκεί στο Υπουργείο τουΑγροτη έρχονται και σας ενημερώνουνε οι Ίδιοι που ήταν και πριν 40 χρόνια και με το ΠΑΣΟΚ και με την Νέα Δημοκρατία. Φανταντιτε πόση ανάπτυξη μπορούμε να έχουμε εμείς οι ροδακινοπαραγωγοι της Ημαθίας και της Πέλλας .θέλουμε για φέτος η τιμή για τα Ροδακινα Συμπυρινα να είναι στα 0.45 λεπτά το κιλό. Πάρτε θέση όλοι εσείς του Συριζα για την τιμή στα ροδακινα γιατί τώρα στις Εκλογές θα μας χάσετε εμάς τους Αγρότες. Αναρωτιέμαι Σύντροφε Σταύρο Αραχοβιτη το ξερει ο Αλεξης Τσιπρας αυτό που γίνεται εδώ και πέντε χρόνια στην Ημαθία και στην Πέλλα με εκμετάλλευση στα ροδακινα από τους Εμπόρους και τους Βιομηχανους και προπαντός από τα Συνεταιρισομενα εργοστάσια .και για την μέση τιμή εξαγωγής στα ροδακινα επιτραπεζια που γίνεται στα 0.54 λεπτά το κιλό και στα άλλα κράτη μέλη της Ευρώπης όπως στην Ιταλία στην Ισπανία στην Γαλλία αλλά και στην Τουρκία είναι από 1 ένα ευρώ μέχρι και 1.40 λεπτά το κιλό .ποιος κοροϊδεύει ποιον και το κυριότερο ποιος κάνει Φοροδιαφυγή .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ