Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Δημήτρης Μελάς: Ένας υπ. ευρωβουλευτής που γνωρίζει καλά την Ημαθία

Γνώστης των αγροτικών θεμάτων σε ανώτατο επίπεδο, πάντα κοντά στον πρωτογενή τομέα και τη μεταποίηση, ο υποψήφιος ευρωβουλευτής με τη ΝΔ Δημήτρης Μελάς είναι ένας άνθρωπος που γνωρίζει καλά την Ημαθία. Έχει διατελέσει Γενικός Γραμματέας Αγροτικής Πολιτικής και Διαχείρισης
Κοινοτικών Πόρων του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, ενώ το 2015 ανέλαβε το χαρτοφυλάκιο του ίδιου Υπουργείου ως Υπηρεσιακός Υπουργός. Έχει συμμετάσχει σε δεκάδες ευρωπαϊκές και διεθνείς επιτροπές και οργανισμούς, αποτελώντας ένα τεχνοκρατικό στέλεχος με μακρά εμπειρία στην αγροδιατροφική ατζέντα της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Σε πρόσφατη επίσκεψή του στην Ημαθία, ο Δημήτρης Μελάς πραγματοποίησε σειρά επαφών με θεσμικούς και παραγωγικούς φορείς του νομού, δηλώνοντας σε κάθε τόνο ότι θα εκπροσωπήσει με τον καλύτερο τρόπο την Ημαθία στις Βρυξέλλες, όπως άλλωστε το έχει κάνει στο παρελθόν, αλλά και από οποιαδήποτε άλλη θέση ευθύνης στο μέλλον.

Δείτε περισσότερα για τον Δημήτρη Μελά ΕΔΩ








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ