Quantcast

http://picasion.com/

Στο Δικαστήριο την Τρίτη οι αγρότες της Βέροιας

Νέο «Αγροτοδικείο» για Χαλκίδη, Βράνα, Παπακωνσταντίνου
Ραντεβού στις δικαστικές αίθουσες έχουν την Τρίτη το πρωί οι συνδικαλιστές αγρότες και μέλη του προεδρείου του Αγροτικού Συλλόγου Γεωργών Βέροιας, Τάσος Χαλκίδης, Θόδωρος Παπακωνσταντίνου και Γιάννης Βράνας, ζητώντας
από τους αγρότες και τους φορείς της περιοχής, να βρεθούν στο πλευρό τους για συμπαράσταση. Αναλυτικά η ανακοίνωση και το κάλεσμα:


Δικάζονται αύριο Τρίτη 21/05/2019 στις 09:00 το πρωί, στις αίθουσες του Δικαστικού μεγάρου της Βέροιας ο Αγροτικός Σύλλογος Γεωργών Βέροιας και τα μέλη του προεδρείου του, Παπακωνσταντίνου Θεόδωρος, Χαλκίδης Αναστάσιος και Βράνας Ιωάννης. Οι πολιτικές διώξεις των συνδικαλιστών είναι η απάντηση της κυβέρνησης «της πρώτης φοράς αριστερά» σε βάρος όσων νόμιμα και δημοκρατικά διεκδικούν ή υπερασπίζονται τα δικαιώματά τους . Όλα αυτά παρά τις διαβεβαιώσεις του κ. Τσίπρα για την άρση της αδικίας των αγροτοδικείων.

Καλούμε όλους τους αγρότες και τους φορείς της περιοχής να βρεθούν την ερχόμενη Τρίτη στο δικαστικό μέγαρο της Βέροιας στο πλευρό των αγροτών που δικάζονται, για να διατρανώσουμε όλοι μαζί την αντίθεσή μας στην ποινικοποίηση των αγώνων.

Να εναντιωθούμε στον φόβο και την καταστολή που προσπαθεί να επιβάλει η σημερινή κυβέρνηση σε όσους πραγματικά αγωνίζονται για τα δίκαια μιας κοινωνικής τάξης, της τάξης των αγροτών που πλήττεται βάναυσα και από τα σκληρά μέτρα που την ξεκληρίζουν.

Που πλήττεται παράλληλα και από την ασυδοσία της αγοράς των εφοδίων και των γεωργικών προϊόντων, με την κυβέρνηση θλιβερό θεατή στο έγκλημα.

ΤΡΙΤΗ 21/05/2019 ΣΤΙΣ 9:00 ΤΟ ΠΡΩΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ ΒΕΡΟΙΑΣ. ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ