Quantcast

http://picasion.com/

Το tweet του Παππά για τις αποδοκιμασίες Μητσοτάκη στη Βέροια

Με αφορμή την ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Βέροια, ο Νίκος Παππάς εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στον πρόεδρο της ΝΔ. «Λένε ότι τον κ. Μητσοτάκη διέκοψαν "γνωστοί εθνικιστές". Πριν 2 εβδομάδες έλεγαν ότι ήρθα αντιμέτωπος με "πατριώτες". Αγκάλιασαν την ακροδεξιά, χάιδεψαν τον
φασισμό, επένδυσαν στην πατριδοκαπηλία. Έχουν χρόνο να ανακρούσουν πρύμναν. Για το καλό της Δημοκρατίας» αναφέρει σε tweet του ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, σχετικά με τις αποδοκιμασίες που δέχθηκε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την ομιλία του χθες στη Βέροια. Δείτε το επίμαχο tweet του στενού συνεργάτη του Αλέξη Τσίπρα:

3 σχόλια:

  1. απο ποτε και γιατι οσοι μιλανε για πατριδα και εθνικα συμφεροντα ειναι ακροδεξια, φασιστες και επικινδυνοι;;; εκατομμυρια λαου που ειναι ενάντια τη "λιμνης" είναι άκρα;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. από τότε που όσοι τα προδίδουν επιτελούν προδοσία και προσπαθούν έτσι να καλύψουν την προδοσία τους, τι δεν καταλαβαίνεις.

      Διαγραφή
  2. Όταν η σκέψη του λαού αντικεται ,αυτής, της κυβερνησης δεν είναι φασίστες οι πολίτες ,αλλά, οι κυβερνώντες .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ