Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τροχαίο με επιβατικό ΙΧ και αγροτικό στη Βενιζέλου

Τροχαίο ατύχημα συνέβη στη Βέροια χτες Κυριακή 31 Μαρτίου, περίπου στις 10:00 η ώρα το βράδυ. Συγκεκριμένα, δυο οχήματα, ένα επιβατικό και ένα αγροτικό, εκινούντο στην οδό Βενιζέλου με κατεύθυνση προς την έξοδο της πόλης, και στο ύψος της οδού Κονίτσης, υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής
συνθήκες, συγκρούστηκαν και παρασύρθηκαν για αρκετά μέτρα, με το επιβατικό ΙΧ να καταλήγει επάνω στο πεζοδρόμιο. Από το περιστατικό ευτυχώς δεν υπήρξαν τραυματισμοί. Η Τροχαία Βέροιας έφτασε στο σημείο για τα περαιτέρω.

5 σχόλια:

  1. Το αγροτικό, 22.00 η ώρα στη Βενιζέλου ,Κυριακή τι πήγε να μαζέψει ροδάκινα?Βγαίνουν ροδάκινα Μάρτιο μήνα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ε, είπε να αφήσει στο σπίτι την Πόρσε γιατί δεν πρόλαβε να την πλύνει

      Διαγραφή
  2. Το αγροτικο δεν αυτου που υπονοειτε... αμεσαως να πειτε την κακια σας ανεγκεφαλοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όποιος έχει την μύγα μυγιαζετε για πες μας ποιανού είναι τελικα και πως σε ενα τέτοιο δρομο μπορεί ενα αυτοκινητο να παρασέρνει ενα αλλο 15 μετρα πανω στα πεζοδρόμια πως το εξηγείς αυτο;;;εσκεμμένα έγινε ημουν μπροστά αν με καλέσουν θα τα πω ολα παραλίγο να σκοτώσει το παλικαρι και ευτυχώς δεν υπήρχε κοσμος στο πεζοδρόμιο θα θρηνούσαμε θύματα!!!!!

      Διαγραφή
  3. Πρώτα από όλα βεριωτη δεν έγινε 10 η ώρα.. 10 η ώρα ήρθες εσύ! Και 2ον ο ένας οδηγός ειμαι νοσοκομείο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ