Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τρόμος σε Μοναστήρι στην Πέλλα - Ληστής απείλησε με μαχαίρι μοναχή και άρπαξε χρήματα

Συνελήφθη λίγο αργότερα στη Θεσσαλονίκη
Εφιαλτικές στιγμές έζησε χθες το απόγευμα 66χρονη σε Μοναστήρι της Πέλλας, όταν βρέθηκε αντιμέτωπη με ληστή, που την απείλησε με μαχαίρι. Πιο συγκεκριμένα, ο 36χρονος ληστής εισήλθε στο προαύλιο της Ιεράς Μονής το απόγευμα της Πέμπτης 11/4, μπήκε στην έκθεση της Μονής και με την απειλή μαχαιριού ζήτησε από την 66χρονη μοναχή το περιεχόμενο του ταμείου. Ο δράστης τράπηκε σε φυγή με το ποσό των 70 ευρώ περίπου, ενώ η μοναχή κάλεσε αμέσως την Αστυνομία, που εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό προκειμένου ντα τον εντοπίσει.
Αποτέλεσμα της άμεσης κινητοποίησης των Αστυνομικών Αρχών, ήταν ο εντοπισμός του 36χρονου ημεδαπού σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, ο οποίος κατά τη σύλληψή του, αντιστάθηκε, απωθώντας βίαια τους Αστυνομικούς.


Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μέρος του κλεμμένου χρηματικού ποσού, καθώς και το μαχαίρι που χρησιμοποίησε για τη διάπραξη της ληστείας. Επίσης κατασχέθηκε ένα όχημα στο οποίο επέβαινε ο 36χρονος, ως μέσο τέλεσης της ληστείας. Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα που σχηματίσθηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Έδεσσας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ