Δεν αποδέχθηκε τη θέση του δημοτικού συμβούλου ο Νουλίκας - Ποιος είναι ο επόμενος επιλαχών;

Τη θέση του δημοτικού συμβούλου, έπειτα από την παραίτηση του Πέτρου Τσαπαρόπουλου, από πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου και από δημοτικός σύμβουλος, κλήθηκε να αναπληρώσει ο πρώτος επιλαχών Γιώργος Νουλίκας. Ωστόσο, ο ίδιος, επικαλούμενος επαγγελματικές υποχρεώσεις, δεν αποδέχθηκε τη θέση, ευχαριστώντας παράλληλα τους συμπολίτες του που τον τίμησαν με την ψήφο τους στις εκλογές του 2014, όπου και συμμετείχε με το συνδυασμό «Δράση με Γνώση» του Κώστα Βοργιαζίδη. Κατά συνέπεια, η θέση -σύμφωνα με τη σειρά σταυροδοσίας-πηγαίνει στον επόμενο επιλαχών, που είναι ο Ηλίας Γραμματικόπουλος, Ψυχίατρος και γνωστός για τη δράση του από τη θέση του προέδρου του ΚοιΣΠΕ «Δεσμός». 
Η δήλωση του Γιώργου Νουλίκα
Αξιότιμε Δήμαρχε, 
Είναι τιμή για μένα, να κληθώ, μετά την παραίτηση του κ. Πέτρου Τσαπαρόπουλου, να θητεύσω στα έδρανα του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας, εκπροσωπώντας τους συμπολίτες μου, που με τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους, στις εκλογές του 2014. Όμως οι επαγγελματικές μου υποχρεώσεις, δεν μου επιτρέπουν να ανταποκριθώ με συνέπεια, στα καθήκοντα που απορρέουν από τη θέση αυτή. Συνεπώς δεν μπορώ να αποδεχθώ την θέση του δημοτικού συμβούλου.

Ωστόσο, εξακολουθώ να είμαι στη διάθεση της παράταξης του Κώστα Βοργιαζίδη, σε ότι μπορώ να προσφέρω και παράλληλα στηρίζω την προσπάθεια της συντρόφου μου, Μυρτώς Μπέτζιου, υποψήφιας δημοτικού συμβούλου με τον συνδυασμό «Δράση με Γνώση». Σας ευχαριστώ και εύχομαι καλή συνέχεια στη Δημοτική Αρχή.

Με τιμή,
Γιώργος Νουλίκας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ