Περιοδεία Βοργιαζίδη σε οικισμούς της Δ.Ε. Δοβρά

Ολοκληρώθηκε ο πρώτος κύκλος των επισκέψεων του υπ. Δημάρχου
Σε τοπικές κοινότητες της Δ.Ε. Δοβρά και συγκεκριμένα στη Φυτειά, τον Τρίλοφο και την Πατρίδα, συνέχισε την περιοδεία του, την Κυριακή 21 Απριλίου 2019, ο Δήμαρχος και επικεφαλής του συνδυασμού «Δράση με Γνώση», Κώστας
Βοργιαζίδης, ολοκληρώνοντας τον πρώτο κύκλο επισκέψεών του στις τοπικές κοινότητες του Δήμου Βέροιας. Συνοδευόμενος από πλήθος υποψηφίων του συνδυασμού του, ο υπ. Δήμαρχος είχε την ευκαιρία να συζητήσει από κοντά με κατοίκους, επαγγελματίες και παραγωγούς των παραπάνω οικισμών για τα κυριότερα ζητήματα που τους απασχολούν αλλά και τις ανησυχίες τους για το αναπτυξιακό μέλλον μιας περιοχής που στηρίζεται σε τεράστιο ποσοστό στον πρωτογενή τομέα παραγωγής και ιδιαίτερα στην καλλιέργεια αμπελιών και ροδάκινου.


Με αφορμή τις επαφές που είχε στη Φυτειά, τον Τρίλοφο και την Πατρίδα, ο Κώστας Βοργιαζίδης απέστειλε την παρακάτω δήλωση:

«Κατά τις επισκέψεις μου στις τοπικές κοινότητες της Δ.Ε Δοβρά άκουσα με προσοχή τα ζητήματα που έθεσαν οι κάτοικοι και διαπίστωσα για ακόμη μια φορά την κοινή αγωνία των περισσοτέρων για ουσιαστικότερη στήριξη του αγροτικού κόσμου από την Πολιτεία. Αν και η άσκηση αγροτικής πολιτικής ανήκει στην κεντρική εξουσία, τους διαβεβαίωσα ότι στους αγώνες και στον καθημερινό τους μόχθο θα έχουν πάντα ένα ουσιαστικό συμπαραστάτη, τη διοίκησή μας στο Δήμο της Βέροιας. Για εμάς η ύπαιθρος είναι η κινητήριος δύναμη στην οικονομική μηχανή της περιοχής και θα αποτελεί πάντα προτεραιότητα στο σχεδιασμό του συνδυασμού μας. Με γνώμονα αυτή την αρχή πορευόμαστε όλα αυτά τα χρόνια, προωθώντας έργα και δράσεις που βοηθούν στη βελτίωση των συνθηκών ζωής της υπαίθρου και υποστηρίζουν την τοπική παραγωγή όπως η αναμενόμενη ένταξη του έργου αγροτικής οδοποιίας στον Τρίλοφο, την καρδιά της αμπελουργικής ζώνης του Δήμου μας. Στην ίδια κατεύθυνση θα συνεχίσουμε και τα επόμενα χρόνια, σχεδιάζοντας λύσεις ουσίας και όχι εντυπώσεων».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ