Τα Ζώδια της εβδομάδας (22/4 - 28/4)

Τύχη - Έρωτας - Χρήμα
Ο Ήλιος και ο Ουρανός στο 1ο δεκαήμερο του Ταύρου, φέρνει ξαφνικές αλλαγές, εκπλήξεις, ανατροπές και ανανέωση, με τη Σύνοδο που σχηματίζουν! Ώρα να κάνουμε την προσωπική μας επανάσταση, να αλλάξουμε ιδέες και να μάθουμε να προσαρμοζόμαστε σε ό,τι καινούργιο έρθει στην
ζωή μας! Όλα αλλάζουν θετικά για τα Ζώδια της Γης και του Νερού του 1ου δεκαημέρου, ενώ οι Σταθεροί του 1ου δεκαημέρου, μάλλον θα αποσυντονιστούν!

♈ Κριός

Γενικά

Διανύουμε την εβδομάδα κατάνυξης, συγχώρεσης αλλά και αγάπης και εσύ αγαπητέ Κριέ είσαι μέσα στον δυναμισμό και στην αποφασιστικότητα να αποκαταστήσεις τα κενά που είχαν δημιουργηθεί το τελευταίο διάστημα στη ζωή σου! Νέοι άνθρωποι μπαίνουν στη ζωή σου, παλαιοί αποχωρούν, όμως με τον Ερμή και την Αφροδίτη να κινούνται στο ζώδιο σου, το σύνθημα της εβδομάδας είναι ένα: Αξιοποίησε τα εκφραστικά σου μέσα και διεκδίκησε τα θέλω σου! Δείξε λίγο προσοχή στην διαχείριση των οικονομικών σου τις ημέρες που ακολουθούν, ενώ καλό είναι να λειτουργείς πιο συγκροτημένα (και όχι τολμηρά) στις μετακινήσεις σου! ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ, ΚΡΙΕ!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η Αφροδίτη «σουλατσάρει» στο δικό σου ζώδιο φέρνοντας σε πρώτο πλάνο την αισθηματική σου ζωή, που ανανεώνεται αυτή την εβδομάδα. Νιώθεις περισσότερη αγάπη, ζεστασιά και συντροφικότητα, ενώ έλκεις κοντά σου αυτό που πραγματικά θέλεις πολύ!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Πάρε τις πρωτοβουλίες εκείνες που θα σε βοηθήσουν να ξεφύγεις από την στασιμότητα στα επαγγελματικά. Με την σύνοδο Ήλιου – Ουρανού στον Ταύρο θα υπάρξει αστάθεια στο οικονομικό, ή το χρήμα θα φεύγει πολύ γρήγορα από το πορτοφόλι σου!

♉ Ταύρος

Γενικά

Οι Άγιες μέρες σε βρίσκουν με διάθεση απολογισμού και καταγραφής των συμβάντων και των ανθρώπων που σε πίκραναν, σε αδίκησαν, σε πλήγωσαν... Κάνοντας αυτή την ανασκόπηση, φίλε μου Ταύρε, θα καταφέρεις να πετύχεις την εσωτερική σου κάθαρση, θα συγχωρέσεις και θα προετοιμάσεις το έδαφος για να πας παρακάτω. Η σύνοδος Ήλιου – Ουρανού στο ζώδιο σου, σου κρούει το καμπανάκι ότι η στιγμή των μεγάλων αλλαγών έφτασε και ναι πρέπει να ξεβολευτείς και να τολμήσεις, όμως δεν σε φοβάμαι! ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ, ΤΑΥΡΕ!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ερωτικό παρασκήνιο μυρίζεται στον ορίζοντα της αισθηματικής σου ζωής. Δεν εκφράζεις τα θέλω σου, όμως είναι πολύ πιθανό τώρα να αναπτύσσεται δειλά δειλά ένα ερωτικό ειδύλλιο που δεν θες για την ώρα να το αποκαλύψεις στους γύρω σου! Επιπλέον οι μέρες αυτές σε βοηθούν να αφήσεις πίσω σου λάθη του χτες...

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Με διάθεση για ανανέωση είσαι στα επαγγελματικά σου, όμως εκφράζεις και φόβο λόγω των εξελίξεων που κατά κάποιο τρόπο σε αιφνιδιάζουν! Στα οικονομικά σου, παρόλο που δεν υπάρχει πρόβλημα, είναι φανερό ότι οι μέρες αυτές θα σε κάνουν να χάσεις για λίγο το μπούσουλα!

♊ Δίδυμος

Γενικά

Η Πασχαλινή εβδομάδα, σε βρίσκει με επικοινωνιακή διάθεση, αυθορμητισμό, διάθεση για παιχνίδια, αλλά και κίνδυνο για λάθη επιπολαιότητας και απροσεξίας. Ο Ερμής και η Αφροδίτη από το ζώδιο του Κριού σε κάνουν να βρίσκεσαι το επίκεντρο κάθε παρέας, ενώ τα φλερτ θα δίνουν και θα παίρνουν... Η σύνοδος Ήλιου – Ουρανού, σου προκαλεί ωστόσο ψυχολογική νευρικότητα ενώ και στα επαγγελματικά σου κάποια πράγματα πηγαίνουν διαφορετικά από ότι περίμενες. Το τετράγωνο του Άρη από το ζώδιο σου με τον Ποσειδώνα, σε παρασύρει σε λανθασμένους χειρισμούς που πρέπει να αποφύγεις. Πρόσεξε τις δράσεις σου, οι οποίες θα σε μπλέξουν σε συγχύσεις! ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ, ΔΙΔΥΜΕ!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σε πόσα ταμπλό το παίζεις, φίλε μου Δίδυμε;;; Δεν λέω έχεις ζήτηση και υπάρχουν αρκετά φλερτ αυτή την περίοδο, όμως... αν έχεις γεννηθεί στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου σου, καλύτερα φύλαγε τα ρούχα σου για να σου μείνουν τα μισά. Απιστίες έρχονται τώρα στο προσκήνιο και σε μπερδεύουν! Όσο για σένα που δεν έχεις σχέση, η εβδομάδα είναι ιδανική για δικτύωση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Κάποιες ανατροπές στα επαγγελματικά σου σχέδια, σου προκαλούν εκνευρισμό. Συγκρατήσου, γιατί αυτή η τάση είναι εντελώς προσωρινή. Η διπλωματία στις επαγγελματικές σου επαφές θα σε βοηθήσει ιδιαίτερα. Στα οικονομικά δεν μπορώ να πω ότι είσαι ευχαριστημένος.

♋ Καρκίνος

Γενικά

Βάζεις υψηλούς στόχους για την πορεία, το μέλλον σου, την καριέρα και τις προοπτικές σου. Αυτό το Πάσχα ωστόσο, αισθάνεσαι, αγαπητέ μου Καρκίνε, ότι κάνεις αυτό που πρέπει και όχι αυτό που πραγματικά θέλεις. Ότι είναι ανάγκη δηλαδή να αφήσεις λίγο στην άκρη τις προσωπικές σου ανάγκες και να αφοσιωθείς στις ανάγκες των ανθρώπων γύρω σου. Σημαντική ωστόσο θα είναι και η κοινωνική σου εικόνα και το προσωπικό σου προφίλ για τις ημέρες που ακολουθούν... Νέες γνωριμίες, ευνοούνται! ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΚΑΡΚΙΝΕ ΜΟΥ!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μην πιέζεις τις καταστάσεις, επιβάλλοντας προς το άτομο που σε ενδιαφέρει να κάνει ένα σταθερό πλάνο για την πορεία της σχέσης σας, γιατί αν το κάνεις, θα έχεις τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που προσμένεις. Όσο για σένα που δεν έχεις σχέση, άφησε περισσότερο ελεύθερο τον εαυτό σου και καλωσόρισε νέους φίλους στη ζωή σου... Αυτό θα σε βοηθήσει για μία καλύτερη εξέλιξη των αισθηματικών σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Το πρόγραμμά σου είναι φορτωμένο και αγχώνεσαι αυτή την εβδομάδα, φτάνοντας λοιπόν ανήμερα του Πάσχα θα μου είσαι αρκετά κουρασμένος αλλά και ανήσυχος για το τι μέλλει γενέσθαι στην πορεία των επαγγελματικών σου! Χαλάρωσε και κάνε ένα καλύτερο πρόγραμμα. Στα οικονομικά υπάρχουν αστάθειες.

♌ Λέων

Γενικά

Ετοιμάζω ταξίδι μοναχά για πάρτι σου τραγουδάς από το ξεκίνημα της εβδομάδας, αγαπητέ μου Λέοντα. Οι μέρες του Πάσχα, σε βρίσκουν σε αισιόδοξη διάθεση και με αρκετές επικοινωνίες, επαφές, γνωριμίες και μετακινήσεις. Ο Ερμής και η Αφροδίτη από τον Κριό, έχουν βάλει γινάτι να σε κάνουν να ξεφύγεις από την ρουτίνα και πράγματι το καταφέρνουν μία χαρά. Η σύνοδος Ήλιου – Ουρανού επηρεάζει εσένα που έχεις γεννηθεί στις αρχές του ζωδίου σου, όπου έχεις μία νευρικότητα από τις επερχόμενες επαγγελματικές αλλαγές. Σε κάθε περίπτωση όμως η κοινωνικότητα είναι το «κλειδί» για να έχεις... ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ, ΛΙΟΝΤΑΡΙ ΜΟΥ!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Το messenger, θα πάρει φωτιά αυτές τις μέρες στα αισθηματικά σου! Ναι, θα είσαι με ένα κινητό στο χέρι να παίζεις, να μιλάς, να ρίχνεις υπονοούμενα και να κανονίζεις ερωτικά τετ-α-τετ! Αν είσαι χωρίς ταίρι σου έχω ευχάριστα: δεν θα μείνεις για πολύ μπακούρι. Αν είσαι σε σχέση ή παίζει κάτι στα αισθηματικά: Απολαμβάνεις όμορφες στιγμές το Πάσχα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα πράγματα πηγαίνουν διαφορετικά από ότι υπολόγιζες και αυτό σε κουράζει, σε εξαντλεί, έχεις όμως και εναλλακτικές λύσεις που θα σε βοηθήσουν να ελιχθείς στα εργασιακά σου! Στα οικονομικά σου είσαι αρκετά ικανοποιημένος για τις ημέρες που ακολουθούν!

♍ Παρθένος

Γενικά

Η Μεγάλη Εβδομάδα, φίλε μου Παρθένε σε βρίσκει σε φάση εσωστρέφειας, αναλογισμού αλλά και διαδικασίας να μπορέσεις να κατανικήσεις τα πάθη, τους φόβους και τις ανασφάλειές σου. Αυτό είναι κάτι που το καταφέρνεις αφού ο Ερμής και η Αφροδίτη από τον Κριό, σε βοηθούν να «φιλτράρεις» τις σκέψεις σου και να επιδιώξεις να ικανοποιήσεις τις βαθύτερες ανάγκες σου! Στα οικονομικά σου, παίρνεις μία σημαντική ανάσα τις ημέρες που ακολουθούν. Δραπέτευση από την σκληρή καθημερινότητα και μετακινήσεις είναι βέβαιο ότι θα γίνουν (ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στο 1ο δεκαήμερο). Θέλω μόνο να μην σε πιάσουν τα εργασιακά σου άγχη και τα μεταδώσεις στην οικογένεια ή στο σύντροφο... ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ, ΠΑΡΘΕΝΕ ΜΟΥ!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μήπως έχει έρθει η ώρα να ζητήσεις κάπου συγνώμη; Να σκεφτείς εκ νέου μία ερωτική ιστορία και πώς συμπεριφέρθηκες; Να κάνεις ένα βήμα προσέγγισης αναγνωρίζοντας τώρα καλύτερα από κάθε άλλη φορά το τι είναι αυτό που πραγματικά θέλεις; Η εβδομάδα σε βοηθά να κάνεις το βήμα, που θα σε φέρει ένα βήμα πιο κοντά στο αντικείμενο του πόθου σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τρέχεις και δεν φτάνεις αυτή την εβδομάδα στα επαγγελματικά, είσαι σε μόνιμη εγρήγορση, δεν παύουν όμως να υπάρχουν και εκνευρισμοί στις επαγγελματικές σου συνεργασίες. Μία συζήτηση ή πρόταση δίνει μία νέα πνοή για το αύριο. Στα οικονομικά είσαι σε ανοδική πορεία!

♎ Ζυγός

Γενικά

Εβδομάδα αγάπης ξεκινά και εσύ φίλε μου Ζυγέ, ως γνήσιο παιδί της Αφροδίτης έχεις την ανάγκη να δώσεις και να πάρεις μέσα από την ψυχή σου πολλή αγάπη! Με τον Ερμή και την Αφροδίτη να βρίσκονται στο διαμετρικά απέναντι ζώδιο από το δικό σου, είναι αναμενόμενο ότι αυτό το Πάσχα θα είναι ιδιαίτερα συντροφικό. Έρχεσαι κοντά στα δικά σου πρόσωπα, συναντάς ανθρώπους που είχες να ακούσεις και να δεις καιρό, λες αντίο στην μοναξιά και απολαμβάνεις και τον έρωτα. Αδύναμο σημείο; Τα οικονομικά σου... Λίγο παραπάνω προσοχή σε εργασιακές παρεξηγήσεις! ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ, ΖΥΓΕ ΜΟΥ!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αυτό το Πάσχα είναι βέβαιο ότι δεν θα το περάσεις μοναχικά. Ο Ερμής και η Αφροδίτη από τον Κριό, φροντίζουν για σένα να είσαι με μηνύματα, επικοινωνίες, φλερτ και ερωτικές στιγμές που θα σου μείνουν αλησμόνητες. Είσαι σε δεσμό; Έρχεσαι πιο κοντά στη σχέση σου! Δεν έχεις σχέση; Βουρρρρ για νέες γνωριμίες ευνοείσαι.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αρκετές συζητήσεις γίνονται αυτό το διάστημα στα επαγγελματικά σου, για νέα σχέδια που εν καιρώ είναι να μπουν στα σκαριά! Δείξε προσοχή όμως ποιους ανθρώπους εμπιστεύεσαι αλλά φρόντισε να βάλεις και προτεραιότητες σε όλα όσα θέλεις να κάνεις. Τα οικονομικά σου έχουν αστάθειες και το γεγονός αυτό σου προκαλεί ανασφάλεια, γιατί τα μέτωπα που έχεις ανοιχτά είναι πολλά!

♏ Σκορπιός

Γενικά

Είσαι από τους ανθρώπους που έχεις ισχυρή πίστη μέσα σου, πιστεύεις όμως και στον εαυτό σου και στις δυνάμεις σου... Αυτή την εβδομάδα, τα παραπάνω στοιχεία σου είναι ακόμα περισσότερο τονισμένα και έκδηλα στην καθημερινότητά σου! Καταφέρνεις και βρίσκεις την αρμονία μέσα σου, βάζεις σε ένα καλύτερο πρόγραμμα την εργασία, το σπίτι, την διατροφή, τις συνήθειες... Παίρνεις αποφάσεις για πράγματα που θέλεις να τηρήσεις σε βάθος χρόνου ενώ ικανοποιείσαι και από τις επαγγελματικές εξελίξεις! Στον τομέα των σχέσεων συνειδητοποιείς ότι όταν οι άνθρωποι αλλάζουν, έχει έρθει η ώρα να αλλάξεις και εσύ! ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ, ΣΚΟΡΠΙΕ ΜΟΥ!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μπορεί να μην ζεις τις πιο ρομαντικές στιγμές της αισθηματικής σου ζωής αυτό το Πάσχα, όμως αυτές οι Άγιες Μέρες σε φέρνουν ένα βήμα πιο κοντά στα ζητούμενα της ψυχής σου! Αναγνωρίζεις λάθη, αδυναμίες αλλά και τι φταίει που μία σχέση δεν έχει τον ρυθμό που θα έπρεπε... Αποφασίζεις να αλλάξεις, οτιδήποτε σε επιβαρύνει!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σε έναν πολύ καλό ρυθμό κινείται η εργασία σου αυτή την εβδομάδα Σκορπιέ και παρόλο που το πρόγραμμά σου είναι γεμάτο, καταφέρνεις και τα προλαβαίνεις όλα. Στα οικονομικά σου είσαι κερδισμένος ιδιαίτερα αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου σου! Εσύ του 2ου δεκαημέρου μου ζορίζεσαι λίγο τις ημέρες των εορτών!

♐ Τοξότης

Γενικά

Ένα ευχάριστο, διασκεδαστικό, ανέμελο αλλά και ερωτικό Πάσχα ξεκινά για το δικό σου ζώδιο αγαπητέ μου Τοξότη... Ο Ερμής και η Αφροδίτη από το ζώδιο του Κριού, φροντίζουν αυτές τις μέρες να περάσεις απολαυστικά και να κάνεις πραγματικότητα κάθε βαθύτερη επιθυμία σου! Αρκετές επικοινωνίες γίνονται η ανάσα χαράς τις ημέρες που ακολουθούν. Μόνιμο άγχος σου συνεχίζει και παραμένει το επαγγελματικό και το οικονομικό, αν και αυτές τις μέρες θα παραμερίσεις για λίγο τις μεγάλες ανησυχίες σου! Ανήμερα του Πάσχα το τετράγωνο Άρη – Ποσειδώνα σε προειδοποιεί να αποφύγεις τις ενδοοικογενειακές συγκρούσεις... ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ, ΤΟΞΟΤΗ ΜΟΥ!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Με τον Ερμή από τον Κριό, ευνοούνται γνωριμίες, φλερτ, επικοινωνίες και μετακινήσεις που θα δώσουν έναν αέρα ανανέωσης στην αισθηματική σου ζωή. Η Αφροδίτη από την ίδια θέση, έρχεται για να σου δώσει την άνεση να απολαύσεις κάθε τι που σου δίνει χαρά. Ο έρωτας λοιπόν μπαίνει σε πρώτο πλάνο σε αυτές τις γιορτές και το απολαμβάνεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Κάποιες μικρές αναστατώσεις και παρεξηγήσεις στο εργασιακό πρόγραμμα αλλά και στις συνεργασίες σου είναι αναμενόμενο να συμβούν κατά την διάρκεια αυτής της εβδομάδας. Μην είσαι τόσο ευέξαπτος με πελάτες ή με συναδέλφους. Στα οικονομικά... τσίμα – τσίμα... αυτή η λέξη τα λέει όλα!

♑ Αιγόκερως

Γενικά

Οι μέρες του Πάσχα έφτασαν και εσένα φίλε μου Αιγόκερε είναι τονισμένες οι ευαισθησίες σου, γεγονός όμως που σου προκαλεί νευρικότητα. Είναι γεγονός όμως ότι αυτές τις μέρες θα θελήσεις να τις περάσεις όσο πιο οικογενειακά γίνεται. Μάλιστα θα πάρεις και τις πρωτοβουλίες εκείνες που θα σε φέρουν πιο κοντά στην οικογένεια αλλά και σε ανθρώπους της καρδιάς σου που είχες καιρό να ακούσεις ή να δεις. Ευάλωτο σημείο σου; Τα επαγγελματικά που κινούνται με αστάθεια και ανησυχία. Δυνατό Σημείο; Ο έρωτας και τα δημιουργικά σχέδια. ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ, ΑΙΓΟΚΕΡΕ ΜΟΥ!

Αισθηματικές Προβλέψεις

«Έφτασε η ώρα να έρθουμε πιο κοντά, να με νιώσεις, να σε νιώσω, να γίνουμε οικογένεια»! Αυτή ακριβώς είναι η τάση που ισχύει αυτό το Πάσχα για σένα που ανήκεις στο ζώδιο του Αιγόκερω. Δημιουργείται το αίσθημα της οικειότητας και της ζεστασιάς σε μία σχέση σου. Αν δεν έχεις σχέση; Ο πήχης ανεβαίνει και βλέπεις πιο ξεκάθαρα το τι θέλεις να έχεις στο πλευρό σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Το τετράγωνο Άρη – Ποσειδώνα, σε προβληματίζει για θέματα της εργασίας σου και ίσως νιώσεις τις ημέρες αυτές ότι δεν σου είναι εύκολο να συνεννοηθείς με το επαγγελματικό σου περιβάλλον. Στα οικονομικά υπάρχει κάποιο ξαφνικό κέρδος που σε ικανοποιεί!

♒ Υδροχόος

Γενικά

Σιγά μην κλάψω, σιγά μην φοβηθώ τραγουδάς από την αρχή της εβδομάδας Υδροχόε μου... Ο Ερμής και η Αφροδίτη από το ζώδιο του Κριού κάνουν τις ημέρες του Πάσχα να είναι επικοινωνιακές, γεμάτες επαφές, ειδήσεις, μηνύματα, γνωριμίες, αλλά και μετακινήσεις. Σίγουρα δεν θα μείνεις μέσα, σίγουρα δεν θα μείνεις μόνος, ενώ ένα αεράκι ανανέωσης θα κάνει το μυαλό σου να λειτουργεί πιο ευχάριστα και αισιόδοξα. Ευάλωτο σημείο; Το οικονομικό σου αλλά και οι οικογενειακές αντιδράσεις. Δυνατό σου Σημείο; Οι νέες γνωριμίες. ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ, ΥΔΡΟΧΟΕ ΜΟΥ!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Θυμάσαι που εδώ και καιρό γκρίνιαζες πως τίποτα καλό δεν συμβαίνει; Με τον Άρη από τους Διδύμους αρχίζει επιτέλους να υπάρχει ερωτική δράση, ενώ και ο Ερμής και η Αφροδίτη από τον Κριό σε θέτουν σε εγρήγορση με φλερτ, νέες γνωριμίες και επικοινωνίες που θα βάλουν «φωτιά» στην αισθηματική σου ζωή. Άνετα λοιπόν μπορώ να μιλήσω για... ΠΑΘΟΣ!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Βάζεις τα δυνατά σου και πετυχαίνεις κάτι που θέλεις πολύ στα επαγγελματικά σου αυτή την εβδομάδα. Αξιοποίησε στο έπακρο τις γνωριμίες και την δημιουργικότητά σου! Τα οικονομικά χρειάζονται προσοχή στην διαχείρισή τους γιατί δεν σε βλέπω να μου είσαι και πολύ ευχαριστημένος.

♓ Ιχθύς

Γενικά

Εβδομάδα αγάπης ξεκινά και εσύ φίλε μου Ιχθύ, νιώθεις έναν εσωτερικό εκνευρισμό και μπορώ να πω ότι έχεις και λίγη γκρίνια... Που οφείλονται αυτά τα συναισθήματα; Στην κούραση που σου προκαλεί ο Άρης από τους Διδύμους, αλλά και στις ενδοοικογενειακές κοντρίτσες και διαφωνίες που σου προκαλούν σύγχυση. Μήπως όμως τον τελευταίο καιρό έχεις επικεντρωθεί παραπάνω στα επαγγελματικά και στα οικονομικά σου, αμελώντας για λίγο τα αγαπημένα πρόσωπα και για αυτό έχουν παράπονα από εσένα; Δείξε περισσότερο την αγάπη σου! Το ατού σου αυτή την εβδομάδα είναι τα οικονομικά που έχουν ανοδική πορεία. ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ, ΙΧΘΥ ΜΟΥ!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η αισθηματική σου ζωή είναι σε μία περίοδο αναμονής εξελίξεων, ίσως γιατί και εσύ αυτό το διάστημα δεν είσαι σε φάση να εκφράσεις με άνεση τον ρομαντισμό σου! Θα γίνουν κάποιες συζητήσεις ωστόσο που θα αφορούν την επίλυση διαφωνιών και ναι μπορώ να πω ότι θα νιώσεις ανακούφιση. Όσο για σένα που δεν έχεις σχέση, τις ημέρες αυτές θα ανακτήσεις την αυτοπεποίθησή σου, γεγονός που θα σε βοηθήσει για μία μετέπειτα γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η πρόοδος στα επαγγελματικά σου συνεχίζεται και ακόμα και τις ημέρες του Πάσχα βρίσκεσαι επικεντρωμένος στην καριέρα και δεν βλέπεις κάτι άλλο μπροστά σου! Δείξε παραπάνω προσοχή στις συνεργασίες σου, γιατί κάποιες από αυτές δεν είναι ακριβώς όπως φαίνονται. Στα οικονομικά σου βρίσκεσαι σε άνοδο και νιώθεις ικανοποίηση, γιατί μπορείς να περάσεις άνετα τις γιορτές σου και να κάνεις τα δώρα σου!

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ