Quantcast

http://picasion.com/

Μάγεψε τις Κυκλάδες η Μάγδα Πένσου

Με μια βαλίτσα ποιητικής άνοιξης ταξίδεψε στις Κυκλάδες η Μάγδα Πένσου. Η ταλαντούχα ερμηνεύτρια από τη Βέροια εμφανίστηκε στη Μύκονο και στη Τήνο και πραγματικά έκλεψε τις εντυπώσεις με την πληθωρική σκηνική παρουσία της. Αφηγήθηκε και τραγούδησε Κωστή Παλαμά (τραγούδια
στο πέλαγος των χρωμάτων), έχοντας στο πλευρό της τον Ανδρέα Αναγνωστόπουλο, τον Θέμη Ροδανίτη και τον Κώστα Χατζηαντωνίου. Η είσοδος ήταν ελεύθερη για το κοινό, με την ίδια να δηλώνει άκρως γοητευμένη τόσο από τους ανθρώπους που συνάντησε εκεί, όσο και από τις φυσικές ομορφιές των δύο νησιών. Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε η Μάγδα Πένσου:
«Ήταν δύο αξέχαστες βραδιές με ποίηση. Ευχαριστώ πολύ για αυτό το ταξίδι, τον καλλιτεχνικό διευθυντή του Φεστιβάλ Τήνου και επιμελητή/αφηγητή της συναυλίας Θέμη Ροδαμίτη για την άψογη συνεργασία μας. Χαιρετάω τις Κυκλάδες, με ένα τεράστιο χαμόγελο, με τα αγριολούλουδα σε πλήρη άνθηση, για τις αξέχαστες στιγμές-εικόνες-αισθήσεις π
ου μου χάρισαν». Επόμενος σταθμός για την όμορφη Βεροιώτισσα είναι η Αθήνα το Σάββατο 13 Απριλίου στη rota art coffee bar. Δείτε φωτογραφίες από την παρουσία της σε Μύκονο και Τήνο:








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ