Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τι είχε ψηφίσει η Ημαθία στις ευρωεκλογές του 2014;

Σε ρυθμούς ευρωεκλογών κινείται η Ημαθία και σχεδόν σε καθημερινή βάση υποψήφιοι απ' όλα τα πολιτικά κόμματα για το ευρωπαϊκό κοινοβούλιο παρελαύνουν από την περιοχή μας. Δίνουν συνεντεύξεις σε τοπικά Μ.Μ.Ε., προβαίνουν σε επισκέψεις σε παραγωγικούς ρυθμούς και στο τέλος
καταλήγουν στο Δημαρχείου, όπου δίνουν συνεντεύξεις τύπου. Αξίζει τον κόπο να θυμηθούμε τι είχε ψηφίσει η Ημαθία στις προηγούμενες εκλογές. Τότε που είχαμε κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου, με τον ΣΥΡΙΖΑ να δείχνει πως βρίσκεται ένα βήμα πριν τον ερχομό του στην εξουσία.
Συνολικά στις ευρωεκλογές του 2014 είχαν ψηφίσει
90.367 πολίτες της Ημαθίας. Τα έγκυρα ψηφοδέλτια ήταν 85.611 με τα άκυρα και τα λευκά να είναι περίπου 5.000. Ο ΣΥΡΙΖΑ είχε βγει πρώτος με 22,93%, με τη ΝΔ να έρχεται δεύτερη με 20,38%. Τρίτο κόμμα στο νομό είχε βγει η Χρυσή Αυγή με 12,38%, ενώ στην τέταρτη θέση είχε έρθει το ΠΑΣΟΚ με 8,58%. Δείτε αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα των κομμάτων που είχαν κατέβει:




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ