Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τάσος Χαλκίδης: «Όλα τα 'χαμε, τα δικαστήρια μας λείπανε...»

Με την δική του ιδιαίτερη ματιά και προσέγγιση όπως πάντα, ο πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Γεωργών Βέροιας, Τάσος Χαλκίδης, σχολιάζει τη νέα κλήτευση από το δικαστήριο για την υπόθεση του αποκλεισμού της Εγνατίας Οδού, στις αγροτικές κινητοποιήσεις του 2017. «Όλα τα 'χαμε, τα δικαστήρια
μας λείπανε» ήταν το σχόλιο για τα όσα βιώνουν οι αγρότες, ειδικότερα ύστερα και από τις πρόσφατες καταστροφές εξαιτίας της χαλαζόπτωσης του Απριλίου. Τόσο ο ίδιος όσο και ο Γιάννης Βράνας από τον Αγροτικό Σύλλογο Γεωργών θα κάτσουν ξανά στο σκαμνί, μετά και την έφεση που κατέθεσαν στην ποινή των τεσσάρων μηνών με αναστολή που τους είχε επιδικαστεί.

«Για τις κινητοποιήσεις τότε είχαμε έρθει σε συνεννόηση με όλους τις κοινωνικές τάξεις και κλείσαμε για 10 λεπτά. Η αστυνομία είχε ενημερωθεί και οι οδηγοί φορτηγών μας συμπαραστάθηκαν τότε. Στην Θεσσαλία που έκλειναν 2 και 3 μήνες γιατί αθωώθηκαν;» δήλωσε στο veriotis.gr ο πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Γεωργών Βέροιας.

Η δίκη για την έφεση που κατέθεσαν οι Τάσος Χαλκίδης και Γιάννης Βράνας, θα εκδικαστεί στις 21 Μαϊου στα δικαστήρια Βέροιας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ