Quantcast

http://picasion.com/

Υποψήφιος ευρωβουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ ο Στέργιος Καλπάκης

Δώδεκα νέα ονόματα υποψηφίων στις Ευρωεκλογές ανακοίνωσε ο ΣΥΡΙΖΑ, μετά τη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής. Ανάμεσά τους ξεχωρίζει ο Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής της ΔΗΜΑΡ Στέργιος Καλπάκης. Ο 28χρονος εκπαιδευτικός από τη Βέροια, θα ριχτεί στην μάχη του σταυρού (πανελλαδικά)
και θα προσπαθήσει να γίνει μέλος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, με έδρα τις Βρυξέλλες. Το έργο του κρίνεται αρκετά δύσκολο, καθώς θα έχει να αντιμετωπίσει δυνατά ονόματα του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, όπως αυτά των Δημήτρη Παπαδημούλη, Κωνσταντίνας Κούνεβα, Παναγιώτη Κουρουμπλή, Στέλιου Κούλογλου, Γιάννη Μουζάλα, Σπύρου Δανέλλη, Έλενας Κουντουρά και άλλων.
Σε περίπτωση που καταφέρει να εκλεγεί, θα είναι ο νεότερος ευρωβουλευτής που έχει βγάλει ποτέ η Ελλάδα. 


Ποιος είναι ο Στέργιος Καλπάκης;
Είναι 28 ετών και κατάγεται από τη Βέροια. Είναι εκπαιδευτικός με μεταπτυχιακό στις Επιστήμες της Αγωγής. Το 2012 αποφοίτησε από το Παιδαγωγική Σχολή του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας,. Το 2016 ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές του σπουδές στις Επιστήμες της Αγωγής, με ειδίκευση Ανθρωπιστικές Σπουδές και Νέες Τεχνολογίες. Τα ερευνητικά του ενδιαφέροντα επικεντρώνονται στην εμπλοκή των Τεχνολογιών Πληροφορίας και Επικοινωνίας στη διδασκαλία της Ιστορίας, με δημοσιεύσεις επιστημονικών άρθρων σε διεθνή περιοδικά. Τα τελευταία 4 χρόνια εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα. Η πολιτική και κοινωνική του δράση αρχίζει από τα φοιτητικά του χρόνια όπου διετέλεσε πρόεδρος του Φοιτητικού Συλλόγου του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης Φλώρινας, ενώ στη συνέχεια συμμετείχε ενεργά σε τοπικό επίπεδο σε αντιρατσιστικές πρωτοβουλίες και στις δράσεις υποστήριξης στις δομές φιλοξενίας προσφύγων του Δήμου Βέροιας.
Συμμετέχει στην Δημοκρατική Αριστερά από την ίδρυσή της, ως μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής ΔΗΜΑΡ Ημαθίας. Τον Ιούνιο του 2015, στο 4ο Συνέδριο της ΔΗΜΑΡ, εκλέχθηκε μέλος της Κεντρικής Επιτροπής. Συμμετείχε στις διαδικασίες της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και στη συνέχεια στα όργανα του Κινήματος Αλλαγής, απ’ όπου αποχώρησε τον Ιανουάριο του 2019. Έχει ενεργή κοινωνική δράση σε μια ευρεία σειρά ζητημάτων, όπως ο εκσυγχρονισμός της εκπαίδευσης, η διαγενεακή δικαιοσύνη, ο διαχωρισμός Κράτους – Εκκλησίας και η αντιμετώπιση της Χρυσής Αυγής. Σήμερα είναι Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής της Δημοκρατικής Αριστεράς, θέση στην οποία εκλέχθηκε τον Οκτώβριο του 2018.

19 σχόλια:

  1. ΠΕΣ ΟΤΙ ΒΓΗΚΕ ΤΩΡΑ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλύτερα αυτός παρά οι Μαθουσάλες της πολιτικής. Αν την πατήσουμε τελικά και με αυτόν, θα μπορούμε να πούμε ότι δεν ξέραμε τι είναι και μας γέλασε. Με τους άλλους όμως ξέρουμε τι είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συγχαρητήρια για το Σύριζα. Ξέρει να διαλέγει τους υποψηφίους του.
    Νέους, μορφωμένους, με πολύ καλό λόγο, μεράκι και όρεξη για δουλειά. Μακάρι να εκλεγεί. Του ευχόμαστε από καρδιάς καλή επιτυχία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. .....άλλος ένας ''σωτήρας'' για την Ελλάδα μας, αδούλευτος, απαίδευτος και πολύ καλός ''μαθητής'', εκτελεί τις εντολές των καθοδηγητών πιστά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Χεσε ψηλά και αγνάντευε ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. άλλος ένα κηφήνας της πολιτικής!!! απο μικρός στο κόμμα και σιγά σιγά στα κολπα!! η πολιτικη θελει εμπειρί όχι αμουστακα παιδακια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τι λες ρε φίλε τι πίνεις και δεν μας δίνεις ; Είδαμε τόσα χρόνια και οι έμπειροι τι έκαναν 3 μνημόνια και μια χώρα κατεστραμμένη, μήπως δεν είναι έτσι ;

      Διαγραφή
  7. τωρα τα πιασαμ τα λεφτα μας....παιδι του κομμακου σωληνα κι αυτος...δουλεψε...εκανε οικογενεια...που δοκιμαστηκε???μονο στα αμφιθεατρα???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τέτοιους χρειαζόμαστε,ψημενους στην δουλειά και στην πιάτσα,με ένσημα,επαγγελματικά αναγνωρισμένους που έχουν βγάλει χρήματα στη ζωή τους και θέλουν να ασχοληθούν με την πολιτική για να σώσουν και τους υπολοιπους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ψήφισε Κόκκαλη, αυτός και αν δεν έχει βγάλει χρήματα στη ζωή του

      Διαγραφή
  9. Στη δημαρ ισχύει το "κατά πρόεδρο κατά γραμματέα".
    Α ρε φούρκα που τους χρειάζεται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στην Νεα Δημοκρατι(α)-κή συμπαράταξη τι ισχύει? Κάντε κυβέρνηση με τον Μητσοτάκη τώρα, να τρίζουν τα κόκκαλα του Ανδρέα

      Διαγραφή
  10. βιβλιάριο ενσήμων έχει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. .....βρήκε το παλικάρι τρόπο να λέει ότι θέλει και να πληρώνεται....παιδί του σωλήνα της τεμπελιάς και του μπλα-μπλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΕΝΩ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΟΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΔ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΤΖΑΚΙΑ ΕΧΟΥΝ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΠΟΛΥ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ. ΞΕΣΚΙΣΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΔΟΥΛΕΙΑ. ΕΒΓΑΛΑΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΡΟΖΟΥΣ. ΝΑ ΤΟΥΣ ΛΥΠΗΘΟΥΜΕ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ. ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΟΛΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. το κακο ειναι οτι ολοι περιπου το ιδιο ειναι. αλλοι το πανε με την οικογενεια, αλλοι ειναι ασχετοι,αλλοι προθυμοι για ολα, αλλοι πανε για την καρεκλα - μεροκαματο, και αλλοι για τη μεγαλη κονομα!!!
    δεν υπαρχει σωτηρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Φαντάσου λειψυδρία εύρεσης υποψηφίων στον σύριζα. Αυτό μόνο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ...άλλος ένας κομματικός κηφήνας....επάγγελμα πολικός σίγουρο μεροκάματο και χωρίς κόπο, από μικρός στο κουρμπέτι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ