Quantcast

http://picasion.com/

«Μια πόλη, μια φωνή» - 4η Συνάντηση Παιδικών και Νεανικών Χορωδιών στη Νάουσα

Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά ο Σύλλογος Πολιτισμού Νάουσας ενCanto διοργανώνει την 4η Συνάντηση Παιδικών και Νεανικών Χορωδιών. Η δράση θα λάβει χώρα το Σαββατοκύριακο 20 & 21 Απριλίου στην πόλη της Νάουσας. Η όλη προσπάθεια, που ξεκίνησε πριν τέσσερα χρόνια από την ιδέα της καλλιτεχνικής διευθύντριας της Συνάντησης, Δήμητρας Μητρέντση, σταδιακά εξελίχθηκε, απέκτησε μεγαλύτερη εξωστρέφεια και έπεται συνέχεια…

Δεκαέξι χορωδίες από διάφορες περιοχές της Ελλάδας (Πάρος, Πάτρα, Καστοριά Καλαμαριά, Βόλος, Γιαννιτσά, Έδεσσα, Σέρρες, Κατερίνη, Νάουσα κ.ά.) θα μας ταξιδέψουν σε ένα μουσικό ταξίδι με οδηγό τις παιδικές και νεανικές φωνές. 650 χορωδοί -παιδιά και νέοι- θα κατακλύσουν το συγκεκριμένο Σαββατοκύριακο τη Νάουσα, πολλά από αυτά θα διανυκτερεύσουν στα ξενοδοχεία της πόλης μας, καθώς και στο χώρο φιλοξενίας του ΚΠΕ, θα δειπνήσουν, θα γευματίσουν , θα γνωρίσουν τις ομορφιές της Νάουσας. 

Εκτός από τις δύο κεντρικές συναυλίες που θα διεξαχθούν στο χώρο του Δημοτικού Θεάτρου το Σάββατο και την Κυριακή το απόγευμα, θα πραγματοποιηθούν επίσης οι παρακάτω παράλληλες εκδηλώσεις: Το Σάββατο το πρωί έχει προγραμματιστεί Ομιλία από την ψυχολόγο κα Π. Μπασιούρη με θέμα το χορωδιακό τραγούδι στον Πολυχώρο Πολιτισμού Βέτλανς και την Κυριακή το πρωί θα πραγματοποιηθεί Χορωδιακό Εργαστήρι με προσκεκλημένη μαέστρο την κα Σ. Γιολδάση και με τη συμμετοχή όσων χορωδών επιθυμούν. Φυσικά το Σάββατο το βράδυ οι χορωδοί αναμένουν το καθιερωμένο πλέον πάρτι που θα γίνει στην αίθουσα της ΦΕΝ. Όλες οι εκδηλώσεις είναι ανοιχτές στο κοινό.

Η διοργάνωση υλοποιείται με την αρωγή του Δήμου Νάουσας- Αντιδημαρχίας Πολιτισμού, καθώς και την υποστήριξη της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και πραγματοποιείται με τη συνδρομή εθελοντών πολιτών, που έχουν αγκαλιάσει από την πρώτη χρονιά την προσπάθεια. Τέλος, αξίζει να σημειωθεί η συμπαράσταση από επαγγελματίες της περιοχής που έχουν ήδη εκδηλώσει ενδιαφέρον στήριξης και βοηθούν έμπρακτα στις ανάγκες μιας τέτοιας διοργάνωση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ