Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Λαμπερά εγκαίνια για το νέο κατάστημα παιδικών «Funny Kids» στο κέντρο της Βέροιας

Τα εγκαίνια του νέου καταστήματος παιδικής ένδυσης «Funny Kids Fashion» πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα της Πέμπτης 4 Απριλίου 2019 στο κέντρο της Βέροιας. Οι δύο επιχειρηματίες, Αναστασία Τριανταφυλλίδου και Νίκος Ορδουλίδης, υποδέχθηκαν πολλούς φίλους τους στο νέο
τους χώρο και δέχθηκαν ευχές για καλές δουλειές. Οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τον εκλεκτό μπουφέ με αλμυρά και γλυκά κεράσματα, αναψυκτικά και ποτά, ενώ είχαν την ευκαιρία να αποκτήσουν πρώτοι τις νέες προτάσεις της παιδικής και εφηβικής μόδας.
Ανάμεσα στους φίλους των ιδιοκτητών, βρέθηκαν και πολλοί εκπρόσωποι του επιχειρηματικού και πολιτικού κόσμου της Ημαθίας. Μεταξύ άλλων την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, οι πρώην Βουλευτές Λάζαρος Τσαβδαρίδης και Τάσος Σιδηρόπουλος, ο περιφερειακός σύμβουλος Στάθης Σαρηγιαννίδης, ο πολιτευτής της ΝΔ Τάσος Μπαρτζώκας, ο υποψήφιος δήμαρχος Βέροιας Παύλος Παυλίδης, ο δημοτικός σύμβουλος Μιχάλης Σουμελίδης, ο Αστυνομικός Υποδιευθυντής Μιχάλης Τσιριλάκης, ο διοικητής της Τροχαίας Ιωσήφ Παρούτογλου και άλλοι.
Το κατάστημα της Αναστασίας Τριανταφυλλίδου και του Νίκου Ορδουλίδη βρίσκεται στην Ιπποκράτους 3, στην καρδιά του εμπορικού πεζόδρομου της Βέροιας και φιλοξενεί στους δυο ορόφους του, μοναδικές συλλογές από ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ για όλες τις ώρες των παιδιών και όλες τις περιστάσεις, καλύπτοντας απόλυτα το στιλ τους, από τη βρεφική έως και την ηλικία των 16 ετών.
Μοδάτες επιλογές για τις καθημερινές και επίσημες εμφανίσεις των παιδιών, από το σχολείο μέχρι και ιδιαίτερα εξαιρετικές περιστάσεις! Όλα με την υπογραφή των πιο αγαπημένων εταιρειών των παιδιών, όπως MAYORAL, MEXX, LOSAN & JOYCE, σε εξαιρετικές τιμές και άψογη εξυπηρέτηση!

Ο veriotis.gr εύχεται στην κ. Αναστασία Τριανταφυλλίδου και τον κ. Νίκο Ορδουλίδη καλές δουλειές! 


«Funny Kids Fashion»
Ιπποκράτους 3, Βέροια
Τηλ. 23311 81066

Δείτε φωτογραφίες:


































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ