Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Δυναμικά συνεχίζει ο Τζαφερόπουλος

Με βασικό στόχο την εκλογή του στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο κινείται ο Μιχάλης Τζαφερόπουλος. Ο δραστήριος υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό της «Δράσης με Γνώση», αποφάσισε να αποδεχτεί την τιμητική πρόταση του Κώστα Βοργιαζίδη και να μετέχει στις εκλογές της 26ης Μαΐου.
Ισχυρό χαρακτηριστικό της υποψηφιότητάς του, είναι η επαγγελματική, κοινωνική και συνδικαλιστική του διαδρομή, αλλά και η πολυετής παρουσία του ως διαιτητής στη παγκόσμια χειροσφαίριση. Είναι εκλεγμένος Πρόεδρος Συνοριακών Φυλάκων Ημαθίας. Επιδίωξη του κ. Τζαφερόπουλου, είναι να μεταφέρει τις εμπειρίες του στην οργάνωση και την ανάπτυξη του Δήμου Βέροιας. «Μόνο με σκληρή δουλειά και σωστή αξιοποίηση της γνώσης μπορεί να υπάρξει αποτέλεσμα και αυτό θα προσπαθήσω να εφαρμόσω την επόμενη μέρα των εκλογών» μας δήλωσε. Με αυτές τις αρχές κατεβαίνει στον πολιτικό στίβο και διεκδικεί την ψήφο του λαού της Βέροιας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ