Quantcast

http://picasion.com/

Εγκαινιάστηκε το εκλογικό κέντρο του Αντώνη Μαρκούλη

Τα εγκαίνια του εκλογικού του κέντρου επί της οδού Ελιάς, πραγματοποίησε το βράδυ του Σαββάτου 21/4 ο υποψήφιος Δήμαρχος Βέροιας Αντώνης Μαρκούλης. Μετά την τέλεση του καθιερωμένου αγιασμού, ο επικεφαλής του συνδυασμού «Προτεραιότητα στον Πολίτη», απηύθυνε ομιλία στους φίλους και υποψηφίους
που παραβρέθηκαν, ενώ παρουσίασε και κάποια νέα ονόματα που θα πλαισιώνουν το ψηφοδέλτιό του. Δείτε φωτογραφίες:













11 σχόλια:

  1. Αντώνη όλα καλά βρε αγόρι μου, το χρίσμα από Σύριζα τι το ήθελες; Μας αποτρέπει να σε στηρίξουμε ακόμα κι αν το θέλουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. θα την "πληρώσει" και αυτός για το ΣΚΟΠΙΑΝΟ

      Διαγραφή
  2. Καταρχάς δεν είναι χρίσμα , είναι στήριξη η οποία ήρθε κατοπιν της υποψηφιότητας του.
    Ο Μαρκουληε υπάρχει και έχει δείξει την ικανότητα του ανεξάρτητα από κόμματα.Το χρίσμα του συριζα το ήθελαν άλλοι υποψήφιοι κ της Νδ κάποιοι άλλοι. Επομένως όσοι χρησιμοποιούν Αυτό το επιχείρημα απλώς δε θέλουν να ψηφίσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αντώνη πως σε παρέσυραν έτσι ; Ήρθαν στη Βέροια υποψήφιοι ευρωβουλευτές περιφερειάρχες κλπ στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και μια φωτογραφία μια δήλωση συμπαράστασης δεν είδαμε. Τι έγινε μετάνιωσαν σε ξέχασαν ή καταλάβατε το λάθος και την κατακραυγή λόγω Μακεδονικού ; Τώρα μάλλον θα φωρτωθείς την ήττα μόνο εσύ. Κάτι ανάλογο τότε με τη Νομαρχία που χάθηκε αν θυμάσαι.
    Πάντως ειλικρινά καλή επιτυχία. γιατί κάποιοι σε έχουν παρασύρει σε λάθος κινήσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τα παν είναι να ξέρουμε τι θέλουμε. Όταν ήρθε ο Παππάς στη Βέροια φωνάζατε, γιατί στήριξε ανοιχτά Μαρκούλη. Όταν ήρθαν οι υποψήφιοι Ευρωβουλευτές, λέτε ότι δεν τον στηρίζουν. Αποφασίστε επιτέλους τι θέλετε! Και αν τέλος πάντων τον αγαπάτε τόσο πολύ τον Αντώνη, βγείτε και πείτε ανοιχτά ότι τον στηρίζετε ΕΠΩΝΥΜΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Επειδή τον αγαπάμε δεν θέλουμε να γίνει άλλο ένα θύμα του ΣΥΡΙΖΑ. Άλλωστε και παλαιότερα τον ριξατε στην ίδια παγίδα όταν διαχωρίστηκε στις εκλογές για τη Νομαρχία και χάθηκε για τον προοδευτικό χώρο, βάζοντας το Νομό σε μια περιπέτεια η οποία κρατά ακόμη. Σοβαρά λάθη με σοβαρές συνέπειες. Δυστυχώς Θα το καταλάβεις σε λίγες εβδομάδες.

      Διαγραφή
    2. Επιβεβαιώνεις μυαλοπώλη Ανώνυμε 8.53 ,για μια ακόμη φορά ότι είναι ανίκητο το κίνημα των νάνων , ανικάνων και ρουφιάνων .

      Διαγραφή
    3. Ανίκητα είναι μόνο τα γεγονότα. Πάντως χαίρομαι που κατάλαβες για πιο γεγονός μιλάμε. Και αν κρίνω από τα λεγόμενά σου είσαι μάλλον ένας από τους συμβουλάτορες .

      Διαγραφή
  5. χαιρετίσματα από τις...ΠΡΕΣΠΕΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μαρκούλης πρώτος και με διαφορά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η διαφορά είναι σίγουρη, για την πρωτιά μη βάλεις στοίχημα, γιατί στην ιστοσελίδα της stoiximan άλλο δείχνει πρώτο. Τολμάς να μπεις και να δεις ;

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ