Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Στο Δημαρχείο συνεχίστηκε η επίσκεψη της Υφυπουργού Χρυσοβελώνη στη Βέροια

Συναντήθηκε με τον Δήμαρχο και εκπροσώπους φορέων και κέντρων συμβουλευτικής και φιλοξενίας γυναικών
Η Υφυπουργός Εσωτερικών Μαρίνα Χρυσοβελώνη επισκέφθηκε σήμερα Παρασκευή 5/4 τη Βέροια, όπου και πραγματοποίησε μια σειρά συναντήσεων με

εκπροσώπους των πολιτικών και εκκλησιαστικών αρχών, καθώς και εκπροσώπους φορέων και συλλόγων με αντικείμενο τη συμβουλευτική και φιλοξενία κακοποιημένων γυναικών. Στην ατζέντα της συμπεριέλαβε και την επίσκεψη στο Κέντρο Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών του δήμου Βέροιας. Εξάλλου, η επίσκεψη της Υφυπουργού πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο επισκέψεων που πραγματοποιεί σε Περιφέρειες που στεγάζουν Συμβουλευτικά Κέντρα και Δομές Φιλοξενίας Γυναικών, έπειτα από την πρόσφατη ψήφιση του Νομοσχεδίου για την «Προώθηση της ουσιαστικής ισότητας των φύλων, πρόληψη και καταπολέμηση της έμφυλης βίας - Ρυθμίσεις για την απονομή Ιθαγένειας - Διατάξεις σχετικές με τις εκλογές στην Τοπική Αυτοδιοίκηση - Λοιπές διατάξεις αρμοδιότητας ΥΠΕΣ». 
Κατά την άφιξή της στη Βέροια, συναντήθηκε με τον Αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας Κώστα Καλαϊτζίδη (δείτε
εδώ το σχετικό ρεπορτάζ) και με τον Μητροπολίτη Βέροιας κ. Παντελεήμων. 
Στη συνέχεια, μετέβη στο Δημαρχείο της πόλης, όπου συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Βέροιας Κώστα Βοργιαζίδη, όπου έγινε ενημέρωση για το περιεχόμενο της νέας νομοθετικής ρύθμισης, ενώ συζητήθηκε και τα προβλήματα στο Ληξιαρχείο του δήμου. Στο τέλος της συνάντησης, ο Δήμαρχος χάρισε στην Υφπυρπουργό ένα αναμνηστικό δώρο, ένα βιβλίο για το δήμο Βέροιας.
Ακολούθησε η συνάντηση της Υφυπουργού στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου, με τον αντιδήμαρχο Κοινωνικής Προστασίας Θεόφιλο Κορωνά, με γυναίκες αιρετές του δήμου, με μέλη των Επιτροπών Ισότητας Φύλων των δήμων Βέροιας (Πετρούλα Παπαδίνα) και Νάουσας (πρ. Στέλλα Αραμπατζή) και εκπροσώπους των Σωματείων: Έρασμος, Πρωτοβουλία για το Παιδί, Κέντρο Συμβουλευτικής Γυναικών και Πρόσβαση. Οι εκπρόσωποι έθεσαν στην Υφυπουργό ερωτήματα σχετικά με την εύρυθμη λειτουργία των Κέντρων, τους πόρους και τη διασφάλιση του προσωπικού που ήδη υπηρετεί σε αυτά.
Παρόντες στη συνάντηση, οι βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας Φρόσω Καρασαρλίδου και Χρίστος Αντωνίου, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Βέροιας Πέτρος Τσαπαρόπουλος, ο συντονιστής της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας Τάσος Κωστόπουλος, καθώς και υποψήφιοι δημοτικοί και περιφερειακοί σύμβουλοι στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που συνόδευσαν την Υφυπουργό σε όλες τις επισκέψεις της στη Βέροια. Δείτε φωτογραφίες:

































2 σχόλια:

  1. Στην πρώτη φωτογραφία ,το κοινό που στοιχείο που έχουν και οι τρεις, είναι απερχόμενοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευσεβείς πόθοι σου, για το Δήμαρχο. Ευτυχώς δεν θα εκπληρωθούν. Θα το δεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ