Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Διαζύγιο» ΣΥΡΙΖΑ - Κορωνά: Αναστολή της κομματικής του ιδιότητας

Περί... κομματικής απειθαρχίας ο λόγος, για τον νυν και υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο και αντιδήμαρχο με την παράταξη «Δράση με γνώση» του Κώστα Βοργιαζίδη, Θεόφιλο Κορωνά, που εδώ και λίγες μέρες έχει τεθεί σε καθεστώς «αναστολής κομματικής ιδιότητας» από τον ΣΥΡΙΖΑ. Η επιλογή του να παραμείνει υποψήφιος με την παράταξη του νυν δημάρχου και παράλληλα η διατήρηση της ιδιότητάς του ως μέλος του ΣΥΡΙΖΑ, δεν φαίνεται να συμβάδιζαν με τη... φιλοσοφία του κόμματος, καταλήγοντας σε διαζύγιο... 

7 σχόλια:

  1. Παραμύθι τελικά το άνοιγμα στην κεντροαριστερά. Θεόφιλο τώρα φανατικά πλέων, αφού πέσαν οι μάσκες. Θεόφιλε κάποιοι σε φοβήθηκαν για το βουλευτιλίκι που θα τους έπαιρνες και σε καθάρισαν. Δεν ξέρω αν το κατάλαβες, θα φανεί ποιος είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συνεπής σε ότι άρχισε με μια δημοτική ομάδα. Συνεπής και η στάση του κόμματος του αφού στηρίζει άλλον υποψήφιο δήμαρχο. Σύντομα θα ξαναβρεθούν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πάντως, τό να μην σε στηρίζει ο Συριζα σε δημοτικές εκλογές στην Βόρεια Ελλάδα μονο σαν θετική(για τον υποψήφιο)είδηση ακούγεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΙΝΤΕ ΓΥΡΙΣΤΕ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Στο εργο του σαν αντιδημαρχος δεν ξερω αν ηταν συνεπής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αφού δεν ξέρεις γιατί μιλάς ; ΡωτΡ πρώτα και μετά ρίχνεις το φαρμάκι σου.

      Διαγραφή
    2. Αφού δεν ξέρεις γιατί μιλάς ; ΡωτΡ πρώτα και μετά ρίχνεις το φαρμάκι σου.

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ