Quantcast

http://picasion.com/

Διαμαρτυρίες στην επίσκεψη Μητσοτάκη στη Βέροια - Δείτε το video

Μικροεπεισόδιο με διαμαρτυρίες προέκυψε κατά τη χτεσινή (31/03) ομιλία του πρόεδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη στη Βέροια. Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης βρισκόταν στο βήμα και μόλις αναφέρθηκε στο ζήτημα της Μακεδονίας λέγοντας ότι ήλθε στην
περιοχή «σε μια δύσκολη συγκυρία που οι Μακεδόνες και όλοι οι Έλληνες, αισθάνονται προδομένοι και ταπεινωμένοι», μικρή ομάδα ατόμων (μετρήσαμε τρεις) που είχε παρεισφρήσει στο χώρο, ξεδίπλωσε μια σημαία με τον ήλιο της Βεργίνας και άρχισε να φωνάζει απευθυνόμενη στον κ. Μητσοτάκη και προσπαθώντας να διακόψει την ομιλία του.

Οι τρεις άνδρες διαμαρτυρήθηκαν για τη συμφωνία των Πρεσπών και για την αντιμετώπιση της υπόθεσης από τη Νέα Δημοκρατία. Ο κ. Μητσοτάκης δεν έχασε την ψυχραιμία του και απάντησε συνεχίζοντας την ομιλία του πως η Νέα Δημοκρατία καταψήφισε στη Βουλή τη συμφωνία των Πρεσπών, αλλά μια ετερόκλητη συμμαχία με αντάλλαγμα υπουργεία και θέσεις την υπερψήφισε, δημιουργώντας με αυτό τον τρόπο τετελεσμένα και μεγάλα προβλήματα. Αναφέρθηκε δε ιδιαίτερα στο πλήγμα που δέχονται τα Μακεδονικά προϊόντα. Σχολίασε επίσης στην πρόσφατη συνέντευξη του Ζόραν Ζάεφ, στην οποία ο πρωθυπουργός της γειτονικής χώρας δήλωσε ότι δέχθηκε τον όρο “Βόρεια Μακεδονία”, γιατί ο Αλέξης Τσίπρας του έδωσε μακεδονική γλώσσα και εθνότητα.

«Θα μπορούσαμε και εμείς με μεγάλη ευκολία να είχαμε υπογράψει μία τέτοια συμφωνία στο Βουκουρέστι. Ο Κώστας Καραμανλής όμως είχε το θάρρος να πει όχι στις πιέσεις που του ασκήθηκαν», τόνισε ο κ.Μητσοτάκης και συνέχισε εν μέσω θερμών χειροκροτημάτων από τους παρευρισκόμενους: «Η καρδιά της Μακεδονίας είναι εδώ, είναι ελληνική. Η Μακεδονία είναι Βεργίνα, είναι Μέγας Αλέξανδρος, όταν μιλάμε για τη Μακεδονία είναι η Μακεδονία που μεγαλώσατε».

Σύμφωνα με τις πληροφορίες οι «ταραξίες» που απομακρύνθηκαν άμεσα, είναι από την Κατερίνη.

Δείτε το video με το περιστατικό:

5 σχόλια:

  1. Συνήκαμεν. Δέν σκοπεύητε ν' ἀκυρώσητε ἀμέσως καί μονομερῶς τήν προδοσίαν τῶν Πρεσπῶν καί νά ὁδηγήσητε τούς ἐνόχους εἰς Εἰδικόν Δικαστήριον.
    Προτίθεσθε νά τήν ἐφαρμόσητε, προσδοκᾶτε δηλαδή νά καταστῆτε συνεργοί εἰς τήν προδοσίαν.

    Ἐλπίζω ὅτι δέν θά σᾶς τό ἐπιτρέψῃ ὀ Ἑλληνικός Λαός, καίτοι ἐν μέσῳ τῶν ψηφοφόρων ὑπάρχουν καί ἑκατοντάδες χιλιάδες ἀντισυνταγματικῶς «ἑλληνοποιηθέντες» ὑπό κυβερνήσεων ἐν αἷς συμμετεῖχεν ἡ Νέα Δημοκρατία._

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΟΥΛΗ
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΣΕΣ ΕΣΤΩ ΓΙΑ ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΙ ΣΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ;;; ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΑΡΧΙΣΕΣ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ. ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΤΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΟΛΟΙ ΣΑΣ. ΟΜΩΣ Η ΚΑΛΠΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΛΗ ΟΠΩΣ ΑΦΗΝΕΙΣ ΝΑ ΕΝΝΟΗΘΕΊ.
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΧΩΡΙΣ ΤΗ ΘΕΛΗΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΘΑ ΦΑΕΙ ΠΟΛΥ ...ΜΑΥΡΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κούλη γιατί η Ν.Δ. δεν ζήτησε επίσημα δημοψήφισμα; Τι φοβήθηκε; Είστε συνένοχοι στην προδοσία. Να σου πω εγώ γιατί δεν ζητήσατε δημοψήφισμα, γιατί οι Αμερικανοί και οι Γερμανοί θα σου ξερίζωναν τ' αυτιά και δεν θα έβλεπες ποτέ πρωθυπουργία. Όσο για τους χειροκροτητές σου θα έπρεπε να ντρέπονται, αλλά γιατί να ντραπούν, μια ζωή κοματόσκυλα, ρεμπεσκέδες, ραγιάδες και οσφυοκάμπτες για μια θεσούλα και σε μένα. ΞΕΦΤΙΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Βεροιώτη, το ταραξίες που αναφέρεις από που προκύπτει; Ποιός είναι ο ταραξίας; Σχεδόν σηκωτούς τους έβγαλαν τους ανθρώπους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. σχεδον ολοι οσοι τον χειροκροτουν τα επομενα δευτερολεπτα της διαμαρτυριας πρωτοστατούσαν στις διαμαρτυριες για τη συμφωνια της Πρεσπας ( και καλα εκαναν ) χθες σε τι διαφωνουσαν απο διαμαρτυριες αυτων των λιγων "γραφικων";;;
    Η αντιπολιτευση που εκανε η επισημη ΝΔ για το θέμα ήταν για την "τιμη των οπλων"

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ