Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τα Ζώδια της εβδομάδας (1/4 - 7/4)

Τύχη - Έρωτας - Χρήμα
Η Σύνοδος του Ερμή με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες, το την Τρίτη 2 Απριλίου 2019, ετοιμάζει εξομολογήσεις από καρδιάς, αλλά χωρίς πάντα να είναι… αληθινά! Η επικοινωνία μας εμπλουτίζεται με συναίσθημα, ευαισθησία, φαντασία, αλλά επιπλέον μας δημιουργεί ψευδαισθήσεις, ευπιστία και εξιδανικεύσεις που ίσως αργότερα μας απογοητεύσουν! Αφηνόμαστε στο συναίσθημα μας και εκφράζουμε αυτό που νιώθουμε με τον πιο γλυκό και ρομαντικό τρόπο! Προσοχή όμως! Φροντίζουμε να μιλάμε ευσυνείδητα και χωρίς να δίνουμε υποσχέσεις που δεν μπορούμε να πραγματοποιήσουμε! Επιστρατεύουμε την διαίσθηση μας και δεν στηριζόμαστε αλόγιστα στα μεγάλα λόγια των άλλων, όσο κι αν μας χαροποιούν ή μας βολεύουν!

♈ Κριός

Γενικά

Η πρώτη εβδομάδα του Απριλίου σε βρίσκει γεμάτο εγρήγορση επικοινωνιακή αλλά και με την διάθεση για νέα ξεκινήματα. Το σημαντικότερο αστρολογικό γεγονός που σε επηρεάζει στενά μέσα στις επόμενες μέρες είναι η Νέα Σελήνη που γίνεται την Παρασκευή στο δικό σου ζώδιο. Νέα ξεκινήματα σου δίνουν ώθηση για δράση, πρωτοβουλία και αλλαγές, δεν σου έρχονται όμως όλα τόσο εύκολα όσο θα 'θελες και δέχεσαι και τις πιέσεις σου ιδιαίτερα στα επαγγελματικά. Προσπάθησε να προφυλάξεις τα μυστικά σου, μην εμπλέκεσαι σε πηγαδάκια κουτσομπολιών και αξιοποίησε τις ευκαιρίες που σου δίνονται για κλείσιμο εκκρεμοτήτων.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Είσαι παιχνιδιάρης, φλερτατζής και έτοιμος να φανερώσεις και τα βαθύτερα συναισθήματά σου Κριέ μου. Η εβδομάδα έχει πολλές ειδήσεις, επαφές και επικοινωνίες... Σίγουρα όμως τώρα προετοιμάζεται το έδαφος για τις ακόμα καλύτερες στιγμές που θα έρθουν στα αισθηματικά σου μετά τις 20 του μήνα. Τις ημέρες αυτές μπορείς να κάνεις μία επαναπροσέγγιση με ένα άτομο που σημαίνει πολλά για σένα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ώρα για δράση και για νέα ξεκινήματα στα επαγγελματικά σου αγαπητέ Κριέ. Με την Νέα Σελήνη στο ζώδιο σου τίποτα κανείς δεν μπορεί να σου σταθεί εμπόδια. Πέφτουν στο τραπέζι προτάσεις, γίνονται συζητήσεις και ξεκινά ένας νέος κύκλος εξελίξεων στα εργασιακά σου! Στα οικονομικά για την ώρα δεν έχεις σπουδαίες μεταβολές.

♉ Ταύρος

Γενικά

Η πρώτη εβδομάδα του Απριλίου σε βρίσκει με σκέψεις, όνειρα, σχέδια και με πολλή έμπνευση. Η σύνοδος Ερμή – Ποσειδώνα σε βοηθά να βάλεις στα σκαριά τα δημιουργικά σου σχέδια ενώ και η κοινωνική σου ζωή θα είναι αρκετά ευχάριστη και ανανεωτική. Με το εξάγωνο Ερμή – Κρόνου, θα καταφέρεις να βρεις λύσεις σε υποθέσεις που βρίσκονταν σε εκκρεμότητα το τελευταίο διάστημα. Με τη Νέα Σελήνη από το ζώδιο του Κριού που γίνεται αυτή την Παρασκευή, γίνονται πολλές εργασιακές ανακατατάξεις και νιώθεις μεγάλη νευρικότητα εξαιτίας πολλών υποθέσεων που καλείσαι τώρα να «τρέξεις» για να τις κλείσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Εκφράζεις τα συναισθήματα σου και βρίσκεις την πλήρη ανταπόκριση αυτή την εβδομάδα αγαπητέ μου Ταύρε. Είναι ο καιρός να ανοίξεις την καρδιά σου και να μοιραστείς όλα όσα εδώ και καιρό κρατούσες μέσα σου! Κάποιες ελπίδες που έτρεφες ικανοποιούνται και εκπληρώνονται. Η εβδομάδα είναι ιδανική για ρομάντζο, τρυφερότητα, ζεστασιά και αγκαλίτσες... Ακόμα και αν δεν έχεις κάτι σταθερό στη ζωή σου, σίγουρα αυτή την εβδομάδα θα υπάρξει το άτομο εκείνο που θα σου ταξιδέψει το μυαλό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η Νέα Σελήνη που γίνεται στον Κριό, σε ωθεί να ολοκληρώσεις με επαγγελματικές εκκρεμότητες, να κλείσεις κύκλους, προκειμένου από τον επόμενο μήνα να κάνεις νέα σπουδαία επαγγελματικά ξεκινήματα. Το κλίμα στα επαγγελματικά για την ώρα είναι νευρικό, πιεστικό, αλλά στην ουσία εκκαθαριστικό! Στα οικονομικά σου χρειάζεται να δείξεις προσοχή σε επενδύσεις, αγορές, γιατί... κάποιος μπορεί να σε ξεγελάσει!

♊ Δίδυμος

Γενικά

Η πρώτη εβδομάδα του Απριλίου σε κάνει να βρίσκεσαι σε εγρήγορση παίρνοντας πολλές πρωτοβουλίες. Μετά από πολύ καιρό αισθάνεσαι ότι τώρα είναι η δική σου σειρά να δράσεις και να κάνεις σημαντικές αλλαγές στη ζωή σου! Ο Άρης έχει περάσει στο δικό σου ζώδιο και σου δίνει το τσαγανό να διεκδικήσεις αυτό που θες. Προσοχή μονάχα στην νευρικότητα και στα καβγαδάκια με το περιβάλλον σου! Η σύνοδος Ερμή – Ποσειδώνα στο ξεκίνημα της εβδομάδας σε κάνει να βρίσκεσαι σε επαγγελματικά διλήμματα. Δείξε λίγο προσοχή τι υπογράφεις και τι συμφωνείς. Με το εξάγωνο Ερμή – Κρόνου, θα καταφέρεις να βρεις λύσεις σε ένα οικονομικό ζήτημα που σε έκαιγε. Με τη Νέα Σελήνη από το ζώδιο του Κριού μπαίνουν νέοι φίλοι στη ζωή σου ενώ δραστηριοποιείσαι περισσότερο συλλογικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο ερωτισμός σου βρίσκεται στα «ντουζένια» του και είσαι ασυγκράτητος αυτή την εβδομάδα στα ερωτικά σου! Μην βιάζεσαι όμως να κρίνεις καταστάσεις και να πάρεις πρωτοβουλίες, ίσως γιατί ο ενθουσιασμός σου θα παρασύρει σε λάθη υπερεκτίμησης και εξιδανίκευσης. Αν είσαι χωρίς ταίρι, με τη Νέα Σελήνη σου δίνονται οι ευκαιρίες δικτύωσης και επαφών που θα σε φέρουν κοντά σε νέους ανθρώπους.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θέλω την προσοχή σου αυτή την εβδομάδα στα επαγγελματικά, γιατί είτε μπορεί να είσαι ασυνεπής, αφηρημένος και να κάνεις τα λάθη σου, είτε μπορεί να «ξεγελαστείς» από κάποιον άνθρωπο που δεν θα έχει και τόσο αγνές προθέσεις απέναντί σου! Στα οικονομικά σου για αυτή την εβδομάδα σου δίνονται οι ευκαιρίες να βρεις νέους τρόπους που θα σε βοηθήσουν στην αύξηση του εισοδήματός σου!

♋ Καρκίνος

Γενικά

Η πρώτη εβδομάδα του Απριλίου είναι αρκετά εξαντλητική για θέματα που αφορούν την καριέρα, τους στόχους και τις προοπτικές σου, ωστόσο δεν θα λείψουν και ευχάριστες επικοινωνίες που θα σε βοηθήσουν να βρεις λύσεις σε φλέγοντα προβλήματά σου! Η σύνοδος Ερμή – Ποσειδώνα σε κάνει να οργανώνεις μία μετακίνηση, να σχεδιάζεις ένα ταξίδι, να έχεις ένα χαρούμενο νέο από ένα άτομο που λείπει μακριά. Με το εξάγωνο Ερμή – Κρόνου, σταθεροποιείς αποφάσεις που αφορούν τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου και λύνεις προβλήματα που είχαν δημιουργηθεί σε αυτό τον τομέα. Με τη Νέα Σελήνη από το ζώδιο του Κριού προκύπτουν δυναμικά νέα ξεκινήματα στα επαγγελματικά σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η Αφροδίτη κινείται σε ένα ευνοϊκό ζώδιο για σένα, τον Ιχθύ, όπου συνεχίζει και αυτή την εβδομάδα να προσφέρει αέρα ανανέωσης στα αισθηματικά σου! Έχεις πραγματικά τις προοπτικές να ξεκινήσεις μία νέα γνωριμία αυτό το διάστημα, η οποία θα προκύψει σε ένα ταξίδι, σε ένα σεμινάριο ή με άτομο που έχεις γνωρίσει από το διαδίκτυο. Οι μέρες που ακολουθούν ευνοούν και για να μπορέσει να προχωρήσει μία ερωτική ιστορία που είχα παγώσει το τελευταίο διάστημα. Οι δεσμευμένοι αποκαθιστάται την σχέση σας από τα καβγαδάκια που είχαν προκύψει την τελευταία περίοδο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μπαίνουν στα σκαριά νέα επαγγελματικά σχέδια, τα οποία εφιστούν όλη την προσοχή σου αυτό το διάστημα. Κάποιες συνεργασίες διακόπτονται για να ξεκινήσουν άλλες, όμως το πνεύμα της αλλαγής που υπάρχει στην καριέρα σου, σε ωθεί για μεγάλες τολμηρές κινήσεις που σίγουρα δεν θα τις μετανιώσεις. Στα οικονομικά σου δεν υπάρχουν σπουδαίες μεταβολές.

♌ Λέων

Γενικά

Η πρώτη εβδομάδα του Απριλίου είναι ανανεωτική, επεκτατική, με πολλά σχέδια αλλά και με ευκαιρίες να μπορέσεις να νιώσεις περισσότερη σιγουριά, ασφάλεια και σταθερότητα! Η σύνοδος Ερμή – Ποσειδώνα σου προκαλεί προσωρινά μία σύγχυση για εκκρεμότητες του παρελθόντος σιγά – σιγά όμως θα βρεις τις λύσεις σου. Με το εξάγωνο Ερμή – Κρόνου, βρίσκεσαι σε σημαντικές επαγγελματικές διαπραγματεύσεις, προχωρά ένα επαγγελματικό σχέδιο και αυτό σε βοηθά να ξεμπλοκάρεις και οικονομικά. Η κοινωνική σου ζωή είναι έντονη αυτές τις μέρες και αυτό σε βοηθά να ανέβεις και ψυχολογικά! Με τη Νέα Σελήνη από το ζώδιο του Κριού ένας νέος ορίζοντας ανοίγεται τώρα μπροστά σου... Σπουδές, προοπτικές για εργασία στο εξωτερικό, νέες συμφωνίες, ή ένα σημαντικό ταξίδι, είναι μέσα στα πλάνα αυτής της περιόδου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Δεν πηγαίνουν άσχημα τα αισθηματικά σου, όμως για την ώρα δεν μπορώ να σου πω ότι υπάρχει μία σταθερότητα και σιγουριά για την πορεία μίας σχέσης ή γνωριμίας που υπάρχει στη ζωή σου! Σίγουρα όμως με την Αφροδίτη από τους Ιχθύες μπορεί να δημιουργηθεί ένας πιο βαθύς και ουσιαστικός συναισθηματικός σύνδεσμος με το άτομο που σε ενδιαφέρει και να περάσετε ιδιαίτερα καλά αυτή την εβδομάδα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αρκετές προτάσεις πέφτουν τώρα στο τραπέζι των επαγγελματικών συζητήσεων, οι οποίες μάλιστα έχουν μία καλή προοπτική για το δικό σου ζώδιο. Μέσα από τις επαφές και τις γνωριμίες σου καταφέρνεις και κάνεις ένα σημαντικό νέο ξεκίνημα. Στα οικονομικά σου, σταδιακά στην πορεία της εβδομάδας αρχίζεις και είσαι καλύτερα. Η Αφροδίτη από τους Ιχθύες ανεφοδιάζει το περιεχόμενο του πορτοφολιού σου.

♍ Παρθένος

Γενικά

Η πρώτη εβδομάδα του Απριλίου είναι γεμάτη όμορφα συναισθήματα και συγκινήσεις, με βελτιωμένο το κλίμα στις σχέσεις σου, αλλά με πιέσεις για επαγγελματικά και οικονομικά! Η σύνοδος Ερμή – Ποσειδώνα σε κάνει να παρασύρεσαι σε όνειρα και σχέδια για το μέλλον μίας σχέσης, σταδιακά προς το τέλος της εβδομάδας θα μπορείς πλέον να δεις πιο ρεαλιστικά κάποιες καταστάσεις στην προσωπική σου ζωή. Με το εξάγωνο Ερμή – Κρόνου, θα μπορέσεις να πάρεις σταθερές αποφάσεις για το μέλλον μίας ερωτικής σχέσης (ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο). Με τη Νέα Σελήνη από το ζώδιο του Κριού ανοίγονται νέες προοπτικές για τα οικονομικά σου

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η Αφροδίτη από τους Ιχθύες συνεχίζει να αποτελεί μία ζεστή αγκαλιά για τα αισθηματικά σου! Αυτή την εβδομάδα αγαπητέ μου Παρθένε θα έρθεις πιο κοντά στο σύντροφό σου, θα μοιραστείς όμορφες στιγμές και θα γεφυρώσετε το κενό που μπορεί να είχε δημιουργηθεί την τελευταία περίοδο. Αν δεν έχεις σχέση, τότε ένα ρομαντικό ειδύλλιο θα σε βοηθήσει να αφεθείς συναισθηματικά, θυμήσου όμως πως όπου ακούς πολλά κεράσια, κράτα μικρό καλάθι.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η ομαλή εξέλιξη των επαγγελματικών σου συνεργασιών αποτελεί το στήριγμα για να μπορέσεις να δεις και κάποιες θετικές εξελίξεις στην πορεία της εργασίας σου! Στα οικονομικά σου καταφέρνεις και πραγματοποιείς κάποιες διευθετήσεις σε χρέη και υποχρεώσεις.

♎ Ζυγός

Γενικά

Η πρώτη εβδομάδα του Απριλίου σε βοηθά να βάλεις σε μία τάξη και σειρά τη ζωή σου και το πρόγραμμά σου! Η σύνοδος Ερμή – Ποσειδώνα προκαλεί μία προσωρινή σύγχυση για θέματα της εργασίας σου, ενώ στην αρχή της εβδομάδας μπορεί να είσαι και αρκετά αμελής ή και κουρασμένος για να ασχοληθείς με προσήλωση στα επαγγελματικά. Με το εξάγωνο Ερμή – Κρόνου, παίρνεις έναν αέρα ανακούφισης από την επίλυση μίας οικογενειακής υπόθεσης που σε είχε προβληματίσει (ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο). Με τη Νέα Σελήνη από το ζώδιο του Κριού μπαίνεις σε μία φάση νέων προοπτικών και εξελίξεων για τον τομέα των σταθερών σχέσεων και συνεργασιών σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Πες ναι στο καινούργιο που ανοίγεται μπροστά σου και πάρε απόφαση ότι το αναμάσημα του παρελθόντος σε οδηγεί στην στασιμότητα. Οι ευκαιρίες για να περάσεις καλά και για να φέρεις ανανέωση στην αισθηματική σου ζωή είναι πολλές, αρκεί να μην αφήσεις για αύριο, αυτό που μπορείς να κάνεις σήμερα... Οι ερωτικές πρωτοβουλίες που θα πάρεις την εβδομάδα θα σε κάνουν να χαμογελάσεις από ευτυχία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Νέες συνεργασίες μπορούν αυτή την εβδομάδα να σου δώσουν την ώθηση να κάνεις μερικά βήματα παρακάτω στα επαγγελματικά σου! Με τη Νέα Σελήνη στον Κριό, είναι φανερό ότι ξεκινά μία νέα εποχή για τις επαγγελματικές σου συνεργασίες... Στα οικονομικά για την ώρα ούτε κλαις, ούτε γελάς, χρειάζεται όμως να συγκρατήσεις την διάθεσή σου για σπατάλη.

♏ Σκορπιός

Γενικά

Η πρώτη εβδομάδα του Απριλίου είναι γεμάτη συναίσθημα, ρομαντισμό, εκφραστικότητα, δεν θα λείψουν όμως και οι εντάσεις λόγω ξαφνικών επαγγελματικών εξελίξεων! Η σύνοδος Ερμή – Ποσειδώνα σε παρασύρει σε όνειρα, σχέδια, αισθηματικές εξομολογήσεις που αγγίζουν μία ευαίσθητη χορδή της ψυχής σου! Με το εξάγωνο Ερμή – Κρόνου, κατασταλάζεις σε ώριμες αποφάσεις για την πορεία μίας σχέσης σου (ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο). Με τη Νέα Σελήνη από το ζώδιο του Κριού παίρνεις την απόφαση και ξεκινά μία διατροφή, μία άσκηση, ή ακόμα και μία αθλητική δραστηριότητα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μόνο παράπονα δεν μπορείς να μου έχεις αυτή την εβδομάδα αγαπητέ μου Σκορπιέ. Το άτομο που σε ενδιαφέρει ανοίγει την καρδιά του και σου εξομολογείται όλα όσα νιώθει εδώ και καιρό για σένα. Η Αφροδίτη από τους Ιχθύες, δημιουργεί ένα πολύ τρυφερό, ρομαντικό, ζεστό κλίμα στην αισθηματική σου ζωή! Επωφελήσου των ευκαιριών...

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Νέες επαγγελματικές δραστηριότητες σε θέτουν άμεσα σε εγρήγορση με τη Νέα Σελήνη στον Κριό... Είναι η στιγμή που πρέπει να αξιοποιήσεις την εμπειρία του χτες και να κινητοποιηθείς στα νέα δεδομένα που διαμορφώνονται τώρα στα επαγγελματικά σου! Στα οικονομικά σου συνεχίζεις να είσαι πιο κερδισμένος εσύ που γεννήθηκες στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου σου!

♐ Τοξότης

Γενικά

Η πρώτη εβδομάδα του Απριλίου κρίνεται θετική για να βάλεις μπροστά νέα δημιουργικά σχέδια, αλλά και για να μπορέσεις να δεχθείς και την συναισθηματική στήριξη από τους οικείους σου! Η σύνοδος Ερμή – Ποσειδώνα προκαλεί στις αρχές της εβδομάδας μία σύγχυση για θέματα πολύ προσωπικά. Πρόσεξε τις κουβέντες σου που μπορεί να παρεξηγηθούν! Με το εξάγωνο Ερμή – Κρόνου, λύνονται κάποιες οικογενειακές – οικονομικές υποχρεώσεις που σε άγχωναν (ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο). Με τη Νέα Σελήνη από το ζώδιο του Κριού ετοιμάσου για νέες ερωτικές γνωριμίες αλλά και ευκαιρίες για να διασκεδάσεις και να το ρίξεις έξω!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Παρασύρεσαι στον ενθουσιασμό σου και λες μεγάλα λόγια, που ναι μεν μπορεί να είναι υπερεκτιμημένα, όμως την στιγμή που τα εκφράζεις τα αισθάνεσαι. Με τη Νέα Σελήνη στον Κριό (στις 5 του μήνα) έρχονται σπουδαίες νέες ερωτικές εξελίξεις που σε συναρπάζουν! Πες ναι σε μία νέα ερωτική ιστορία που ξεκινά τώρα γιατί πραγματικά θα σε βγάλει από την ρουτίνα σου και θα το διασκεδάσεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Προσπάθησε να αποφύγεις τις κόντρες με τους συνεργάτες σου αυτή την εβδομάδα. Το ξέρω πώς θα ροκανίζουν τα νύχια τους για καβγά, αλλά είναι κρίμα να χάσεις χρόνο και ενέργεια με αντιθέσεις μαζί τους! Στα οικονομικά σου, δέχεσαι στήριξη και κλείνεις και κάποιους ανοιχτούς λογαριασμούς που μέχρι τώρα σου ήταν βραχνάς.

♑ Αιγόκερως

Γενικά

Η πρώτη εβδομάδα του Απριλίου είναι γεμάτη εκφραστικότητα, ειδήσεις, επικοινωνίες, φλερτ... ωστόσο δεν θα λείψει η κούραση για θέματα εργασιακά αλλά και οικογενειακά! Η σύνοδος Ερμή – Ποσειδώνα φέρνει στις αρχές της εβδομάδας απατηλές επικοινωνίες και ίσως ακούσεις λόγια τα οποία δεν θα είναι και τόσο αληθινά, δείξε παραπάνω καχυποψία! Με το εξάγωνο Ερμή – Κρόνου, θα καταφέρεις μέσα στην εβδομάδα να κατασταλάξεις σε ώριμες αποφάσεις για το μέλλον σου (ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο). Με τη Νέα Σελήνη από το ζώδιο του Κριού κυριαρχεί ένα κλίμα έντασης και ανακατατάξεων στο σπίτι και στην οικογένεια. Πολύ πιθανό να προγραμματίσεις κάποιες αλλαγές στο χώρο σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Υπάρχουν πολλές συζητήσεις στα αισθηματικά σου αυτή την εβδομάδα. Οι μέρες που ακολουθούν σε βοηθούν να ανοίξεις την καρδιά σου και να ομολογήσεις αυτά που αισθάνεσαι. Το ταίρι σου όμως ίσως παρεξηγήσει κάποια από τα λεγόμενά σου, ή μπορεί να σου μεταφέρει λόγια τα οποία εσένα θα σε διχάσουν!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Με τον Άρη από το ζώδιο των Διδύμων το συνεχές επαγγελματικό τρέξιμο δεν λείπει από τις πρώτες ημέρες του Απριλίου. Οι ευθύνες σου είναι πολλές, ενώ επωμίζεσαι στην πλάτη σου και υποχρεώσεις συνεργατών, κάτι το οποίο σε κάνει να νιώθεις ένταση, νεύρα και στρες... Χαλάρωσε τους τόνους και κάνε ένα καλύτερο πρόγραμμα στα καθήκοντά σου! Στα οικονομικά σου, υπάρχει μία προσωρινή στασιμότητα.

♒ Υδροχόος

Γενικά

Η πρώτη εβδομάδα του Απριλίου σε βοηθά να ανασυνταχτείς σταδιακά στα οικονομικά σου, ενώ η ερωτική σου ζωή αρχίζει να αποκτά περισσότερη δράση και ενδιαφέρον! Η σύνοδος Ερμή – Ποσειδώνα φέρνει στις αρχές της εβδομάδας σε κάνει να αισθάνεσαι διχασμένος και σε στασιμότητα για υποθέσεις οικονομικές! Με το εξάγωνο Ερμή – Κρόνου, να βγεις εντέλει από επαγγελματικά και οικονομικά αδιέξοδα στην πορεία των ημερών (ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο). Με τη Νέα Σελήνη από το ζώδιο του Κριού, μπαίνεις σε περίοδο προτάσεων, συζητήσεων, επικοινωνιών ενώ οι νέες γνωριμίες έχουν κάτι σημαντικό να σου προσφέρουν!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο Άρης από τους Διδύμους σε γεμίζει με ερωτικό πόθο και σε κάνει ασυγκράτητο στα αισθηματικά σου! Οι ευκαιρίες για να περάσεις καλά στα αισθηματικά σου είναι πολλές και οι θετικές εξελίξεις θα οφείλονται κυρίως στην δική σου διεκδικητική στάση! Στην πορεία της εβδομάδας νιώθεις περισσότερη ασφάλεια και σιγουριά για τα αισθήματα του ατόμου που σε ενδιαφέρει!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Με τη Νέα Σελήνη στον Κριό υπάρχουν αρκετές συζητήσεις για θέματα που αφορούν την εργασία σου, ενώ ευνοείσαι και για ένα νέο ξεκίνημα ή και μία συμφωνία, που σταδιακά θα μπορεί να έχει μία πολύ καλή προοπτική για σένα. Τα οικονομικά σου ξεμπλοκάρουν από τα μέσα της εβδομάδας και η Αφροδίτη από τους Ιχθύες θα σε βοηθήσει να δεις το πορτοφόλι σου να γεμίζει!

♓ Ιχθύς

Γενικά

Είσαι ο πρωταγωνιστής της εβδομάδας αγαπημένε μου Ιχθύ αφού ο Ερμής και ο Ποσειδώνας κινούνται στο δικό σου ζώδιο και είσαι μέσα στο συναίσθημα και στην εκφραστικότητα! Η σύνοδος Ερμή – Ποσειδώνα σε κάνει να ταξιδεύεις σε όμορφες σκέψεις και σχέδια για το μέλλον σου, όμως μέχρι τα μέσα της εβδομάδας δεν θα είναι και τόσο ξεκάθαρες οι σκέψεις σου αλλά ούτε και οι επικοινωνίες! Με το εξάγωνο Ερμή – Κρόνου, αναγνωρίζεις ποιοι είναι οι πραγματικοί φίλοι που μπορούν να σου σταθούν στις χαρές και στις λύπες (ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο). Με τη Νέα Σελήνη από το ζώδιο του Κριού, δημιουργούνται νέες προοπτικές για την αύξηση του εισοδήματός σου! Αυτή την εβδομάδα θα σε συμβούλευα μονάχα να... αποφύγεις τις οικογενειακές συγκρούσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Με την Αφροδίτη να κινείται στο ζώδιο σου, τα αισθηματικά σου ξεμπλοκάρουν για τα καλά και απολαμβάνεις όμορφες, ζεστές στιγμές αγάπης με το άτομο που έχεις στην καρδιά σου! Δεν παύει όμως να υπάρχει και η επιθυμία για φλερτ, ερωτική επιβεβαίωση αλλά και για κατακτήσεις... Αυτή η τάση λοιπόν μπορεί να φανεί ιδιαίτερα ωφέλιμη για σένα που είσαι σε περίοδο μοναξιάς.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου συνεχίζονται οι ευνοϊκές συγκυρίες που σε βοηθούν να προχωρήσεις ένα βήμα παρακάτω την καριέρα σου! Μάλιστα αυτό το διάστημα δίνεις τον καλύτερό σου εαυτό και κινητοποιείσαι ανεμπόδιστα προκειμένου να θέσεις στα σκαριά τα πλάνα σου! Οι οικονομικές ευκαιρίες που περιμένεις ξεκινούν να σου δίνονται από τις 5/4 με τη Νέα Σελήνη που γίνεται στον Κριό.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ