Quantcast

http://picasion.com/

Χείμαρρος ο Βελόπουλος στη Βέροια - Δείτε τι έγινε στην Ελιά

Στη Βέροια βρέθηκε το πρωί της Κυριακής 31/3 ο Κυριάκος Βελόπουλος, προκειμένου να πραγματοποιήσει ανοιχτή πολιτική ομιλία στην Ελιά. Ο πρόεδρος της «Ελληνικής Λύσης» έτυχε πολύ θερμής
υποδοχής από τους φίλους και υποστηρικτές του στην Ημαθία, ευχαριστώντας τους λέγοντας πως δεν περίμενε να
δει μια τόσο γεμάτη αίθουσα. Αναφερόμενος στην «Ελληνική Λύση» είπε πως έχει τόση δυναμική γιατί είναι το μοναδικό κίνημα που προέρχεται από την επαρχία και κυρίως από τη Μακεδονία. «Είμαστε επαρχιώτες αλλά Ελληνάρες, ούτε δεξιοί ούτε αριστεροί. Η Ελληνική Λύση ήρθε για να ξεβρομίσει τον τόπο». 
Αναφερόμενος στο δημογραφικό πρόβλημα της Ελλάδας και τους μετανάστες που βρίσκονται στη χώρα, είπε πως χαίρουν ειδικής μεταχείρισης από την ελληνική πολιτεία έναντι των Ελλήνων και πως θα τους διώξει από την Ελλάδα. «
Είμαστε η τελευταία γενιά Ελλήνων. Η Ελλάδα είχε πτωχεύσει και πάλι στο παρελθόν 4 φορές, αλλά τότε είχε Έλληνες που γεννούσαν και ξαναέφτιαχναν Έλληνες για να ξαναφτιάξουν την Ελλάδα. Με τόσο μεγάλο δημογραφικό πρόβλημα, η Πολιτεία αντί να δίνει κίνητρα στους Έλληνες να γεννάνε Έλληνες, προσπαθούν να κάνουν Έλληνες τους λαθροεισβολείς. Τα λεφτά που δίνονται σε όσους ήρθαν στην Ελλάδα δεν είναι της ΕΕ αλλά δίνονται από τους φόρους που πληρώνουν οι Έλληνες. 

Όλοι οι μετανάστες θα πάνε από εκεί που ήρθαν. Θα φύγουν από την Ελλάδα. Η Ελλάδα δε μπορεί να ταΐσει ούτε τα παιδιά της. Είμαστε ελεήμονες αλλά όταν ο Έλληνας πεινάει και κόβουν στο Νίκο και τη Μαρία τη ΔΕΗ και τους παίρνουν τα σπίτια, δίνουν στη Φατμέ και τον Χασάν δωρεάν σπίτια και χρήματα. Τα λεφτά των Ελλήνων να πηγαίνουν στους Έλληνες και όχι στον "Χασάν". Έδιωξαν δεκάδες χιλιάδες παιδιά μας στο εξωτερικό να γίνουν σερβιτόροι και έφεραν εδώ μετανάστες, που γεννούν πολλά παιδιά. Αντί να δώσουν στον Έλληνα κίνητρο να γεννήσει, θεωρούν τα παιδιά τεκμήριο. Είναι δολοφόνοι της Ελλάδας και εμείς θα τους δολοφονήσουμε πολιτικά και θα τους πετάξουμε στα σκουπίδια της ιστορίας».

Σχετικά με τα όσα είπε ο Νίκος Παππάς από το ίδιο βήμα λίγες ημέρες πριν σχετικά με τη Μακεδονία, του απάντησε χρησιμοποιώντας λογοπαίγνιο με το όνομά του, χαρακτηρίζοντάς τον Παππα-τζή, ανθέλληνα και μισέλληνα. «Η Μακεδονία ήταν διάσημη από τους Έλληνες γιατί αυτοί είναι οι πραγματικοί Μακεδόνες. Αν ξεπεράσεις το όριο του εθνικού καθήκοντος και πας στο όριο της προδοσίας, έρχεται η τιμωρία. Εμείς θα τους τιμωρήσουμε και θα φυλακίσουμε όσους βεβηλώνουν την ιστορία της Ελλάδας».

Ασκώντας κριτική στη Νέα Δημοκρατία, είπε πως «Η ΝΔ μας κυβέρνησε 20 χρόνια και μας οδήγησε στην πτώχευση και τώρα μας ζητάει να της δώσουμε ψήφο για αυτοδυναμία για να μας βουλιάξει και άλλο». Σχετικά με τα ανεξόφλητα δάνεια της ΝΔ σχολίασε, «Η ΝΔ είναι πτωχευμένη και θα σώσει εμάς; Κοιτάνε να σώσουν μόνο την τσέπη τους και όχι εμάς».

Ασκώντας κριτική στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, είπες πως «Η Ελλάδα δεν είναι ένα απέραντο φρενοκομείο, όπως ειπώθηκε στο παρελθόν. Η Ελλάδα κυβερνάται από φρενοβλαβείς ανθέλληνες που διακατέχονται από διπολική διαταραχή. Άλλα λένε πριν τις εκλογές και άλλα κάνουν μετά», ανέφερε, χρησιμοποιώντας ως παράδειγμα τα διόδια, που ενώ πριν δεν τα πλήρωνα, τώρα τα βάζουν οι ίδιοι. 

Σχετικά με τη Βεργίνα είπε πως βλέπει εικόνα εγκατάλειψης, ενώ είπε πως ο ίδιος θα την αξιοποιούσε αλλιώς. «Εδώ και 20 χρόνια θα είχα κάνει στους κατοίκους βιλάρες έξω από τη Βέροια, θα μετέφερα όλο το χωριό, θα τους έδινα και γη, αλλά το χωριό θα το είχα ισοπεδώσει όλο και θα έκανα ανασκαφές. Όταν ήρθαν οι παππούδες μας δεν ήξεραν ότι από κάτω υπήρχαν τάφοι. Να γίνει κανονικά αρχαιολογικό πάρκο γιατί υπάρχουν πάνω από 30 μακεδονικοί τάφοι από κάτω. Αλλά δεν ήθελαν να βγει από τη γη της Μακεδονίας η ελληνικότητα της Μακεδονίας μας. Ήταν ένα σχέδιο και υλοποιείται τώρα». 

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες:






























































3 σχόλια:

  1. Ξεχνάει συνειδητα στις ομιλίες του, να αναφέρει τους λόγους που ψήφισε το 1ο μνημόνιο και αν δικαιώθηκε για αυτή του την απόφαση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τη να μην ξεχασει το λαμογιο ρε ο εθνικοπατερας?? Αυτοι και οι τρεις αυτος ο βορηδεις και ο αδωνης τον καρατζαφερη τον τηναξαν τη γουνα σε μια νυχτα μεσα!! Τους ειχε και για δυνατα στελεχει και τον πουλησαν για τη γκουρλα σε μια νυχτα μεσα!! Τωρα θελιυν να σωσουν την ελλαδα!!! Ρε αντε ρε απο δω ολοι!!! Τη μπουνιες θελετε!! Ρε τη μπουνιες!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. τον χτυπησε κανεις τον απατεωνα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ