Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Δάκρυσε το πανελλήνιο: Ο Παναγιώτης από τον Διαβατό βρήκε τη μητέρα του μετά από 23 χρόνια

Η γιαγιά και ο θείος, τον έδωσαν για υιοθεσία, χωρίς την έγκριση της μάνας 
Ένα απίστευτο οικογενειακό δράμα εκτυλίχθηκε το βράδυ του Σαββάτου 30 Μαρτίου στην τηλεοπτική εκπομπή «Πάμε Πακέτο» με παρουσιάστρια την Βίκυ Χατζηβασιλείου. Ένας
23χρονος άνδρας από τον Διαβατό Ημαθίας, πήγε στην τηλεόραση του Alpha και ζήτησε να βρεθεί η βιολογική του μητέρα, την οποία και αναζητούσε για 23 ολόκληρα χρόνια. Οι υπεύθυνοι της εκπομπής κατάφεραν να βρούνε την γυναίκα, η οποία κατοικεί μαζί με την οικογένειά της μόνιμα στην Αγκαθιά.
Το όνομά της είναι Σταματία Σωτηρίου (ξυλοκόπος στο επάγγελμα - έχει 10 παιδιά!!!) και γέννησε τον Παναγιώτη σε ηλικία μόλις 14 ετών. Ο βιολογικός του πατέρας έφυγε για πάντα στην Γερμανία, με την γιαγιά και τον θείο να παίρνουν την απόφαση (χωρίς την έγκριση της μάνας) να δώσουν το παιδί για υιοθεσία. Ο Παναγιώτης Τσουλτσίδης μόλις αντίκρισε την πραγματική του μητέρα ξέσπασε σε κλάματα και πήγε να την αγκαλιάσει. Εκείνη, του ζήτησε συγνώμη για όλα αυτά που συνέβησαν τότε, και απολογήθηκε πως δεν γνώριζε που βρισκόταν όλα αυτά τα χρόνια.

«Νόμιζα πως ήσουν κάπου στην Κρήτη. Σου ζητάω συγνώμη αγόρι μου. Σε αγαπάω πολύ» ήταν τα συγκινητικά λόγια της μάνας, με τον γιο της να απαντάει πως και εκείνος την αγαπάει και ότι δεν υπάρχει λόγος να ζητάει συγνώμη. Η άτυχη γυναίκα αποκάλυψε ότι δεν έπαψε ποτέ να σκέφτεται το παιδί που της πήρε χωρίς την θέλησή της η μητέρα και ο θείος της πριν από 23 χρόνια. Η ίδια εξομολογήθηκε ότι κράτησε μόλις 5 μέρες τον Παναγιώτη στην αγκαλιά της και μετά της τον πήραν από τα χέρια.
Μέσα στο πακέτο ο Παναγιώτης είχε βάλει μια μπομπονιέρα από τον γάμο του. Ο νεαρός άντρας έχασε τα λόγια του όταν άνοιξε το κεντρικό πακέτο και είδε για πρώτη φορά το πρόσωπο της μητέρα του. Μόλις έφυγε από την μέση η κεντρική οθόνη μητέρα και γιος συναντήθηκαν και αγκαλιάστηκαν για πρώτη φορά στην ζωή τους.
Πραγματικά, οι στιγμές που εκτυλίχθηκαν στο στούντιο του «Πάμε Πακέτο» ήταν ιδιαίτερα συγκινητικές, με την γοητευτική παρουσιάστρια Βίκυ Παπαβασιλείου να μην μπορεί και εκείνη να κρύψει την βαθιά συγκίνησή της. Δείτε το video, με την μάνα και τον γιο να αγκαλιάζονται για πρώτη φορά:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ