Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Έρχεται στη Βέροια ο ειδικός γραμματέας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους

Θα μιλήσει για τον εξωδικαστικό μηχανισμό
Κάθε Σαββατοκύριακο παίρνει τους δρόμους, από τη μια άκρη της χώρας στην άλλη, ο ειδικός γραμματέας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους Φώτης Κουρμούσης για να ενημερώσει εμπόρους, επιχειρηματίες και γενικά στελέχη της Αγοράς που έχουν
πάρει δάνεια από τράπεζες ή χρωστούν στην Εφορία και στα ασφαλιστικά ταμεία για το πώς μπορούν να ενταχθούν στον Εξωδικαστικό Μηχανισμό και να ρυθμίσουν σε δόσεις την αποπληρωμή των χρεών τους, με «κούρεμα» των οφειλών σε ποσοστό που μπορεί να φτάσει και στο 80%. Την εβδομάδα που πέρασε ο κ. Φ. Κουρμούσης πήγε σε Καβάλα, Ξάνθη, Κομοτηνή και Αλεξανδρούπολη, όπου μίλησε στα Επιμελητήρια για το τι προσφέρει ο Εξωδικαστικός Μηχανισμός και απάντησε σε κάθε ερώτηση.
Ο… μέσος όρος κάθε Σαββατοκύριακο είναι 12 πόλεις. Αυτή την εβδομάδα ο ειδικός γραμματέας θα πάει στη Βέροια, στην Καστοριά, στην Καβάλα, στη Δράμα, στον Πολύγυρο και στη Θεσσαλονίκη. Στο πρόγραμμα σειρά έχουν Λευκάδα, Πρέβεζα, Άρτα, Ηγουμενίτσα, Γρεβενά, Ιωάννινα, Γιαννιτσά, Καρδίτσα, Τρίκαλα, Λάρισα και Βόλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ