Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Θα είναι η ευχάριστη έκπληξη των εκλογών;

Οι δημοτικές εκλογές της 26ης Μαΐου αναμένεται να κρύβουν πολλές εκπλήξεις και ανατροπές. Νέοι και ταλαντούχοι επιστήμονες ρίχνονται στην μάχη του σταυρού και θα προσπαθήσουν να εκλεγούν στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο. Μια τέτοια περίπτωση είναι και του γνωστού δικηγόρου Κωνσταντίνου Τροχόπουλου, ο οποίος κατεβαίνει υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό «Προτεραιότητα στον Πολίτη» του Αντώνη Μαρκούλη. Οι δύο άντρες, εκτός από συνοδοιπόροι σε αυτήν την εκλογική μάχη, είναι και προσωπικοί φίλοι μεταξύ τους.

Άλλωστε, εκτός από τη νομική επιστήμη, τους ενώνει η αγάπη τους για τη Βέροια και ο στόχος για την βελτίωση της καθημερινότητας του πολίτη. Η υποψηφιότητα του Κωνσταντίνου Τροχόπουλου έχει ρεύμα στην τοπική κοινωνία και αναμένεται να αποτελέσει την ευχάριστη έκπληξη των δημοτικών εκλογών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ